info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mugiad Başkanı Kerem Demir, Ekonomik Sıkıntıları Birlikte Aşacağız

Muratlı Kalkındırma ve girişimci işadamları derneği,Muratlı`da Kerem Demir başkanlığında kuruldu.

Derneğin kuruluş toplantısında tüzük ile ilgili bir açıklama yapan MUGİAD başkanı Kerem Demir şu kelimelere yer verdi; " Derneğimiz sadece Muratlı'da kurulmuş olup, şube açılmayacaktır. Derneğimizin ortak amacı,Tekirdağ sınırları içerisinde faaliyet gösteren işadamları ve yöneticilerinin ortak sesi olarak, bölgesel,sektörel ve ulusal ekonomik politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunmak,projeler geliştirmek, iş Dünyasını ilgilendiren sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmak, işadamlarının ve yöneticilerinin sorunlarıyla ilgilenerek toplumdaki öncü ve girişimci niteliklerini geliştirmektir.

Tekirdağ yöremizin kültürünü,tarihini,değerlerini,geleneklerini, Tekirdağ ilimizde bulunan hemşehrilerimizle,üylerimizle, işadamları ve yöneticilerimizle bir araya getirerek birlik - beraberliği sağlamak, ihtiyaç sahibi üyelerimize maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla kurulmuş bulunmaktayız. Ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılı dönemden, güçlenerek çıkacağız. Buna inancımız ve güvencimiz tamdır " dedi.

YÖNETİM KURULUNDA; Kerem Demir,Tuğçe Gizem Yalınkılıç,Kemal Mengükan,Aykut Akdağ,Savaş Derviş Eskicioğlu,Fikret Okan ve Serkan Yurga bulunuyor.

Kaynak : Murat Ürtekin