info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Araç Sürücülerinden Belediyeye Tepki

Canımızı malımızı tehlikeye atmayın!

Muratlı’da gerek toplu taşıma araç şoförleri gerekse özel araç sahipleri Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Muratlı belediyesine tepki gösteriyorlar. Türkiye’de görülmemiş insan hayatını riske hatan setler, tüm araç sürücülerinin tepkisini çekiyor. Gerek mahalle olmuş köylerdeki gerekse Muratlı’nın ara sokakları ve ana caddeye bağlanan kavşaklarındaki yüksek setler, araçlara zarar verirken, ölüme sebebiyet verecek şekildeki halleriyle tüm Muratlı halkının tepkisini çekiyor.

Özellikle Muratlı Cem Market yanındaki yüksek set, birçok kazaya neden olduğu gibi, bizzat belediye başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk’ün başında bulunduğu yol bakım ekibinin baştan savma set dolgusu yüzünden araçlar yolu kullanmakta zorluk çekiyor. Bu konuda düşüncelerini dile getiren araç sahipleri, “bu nasıl belediyecilik? Böyle yol yapımı mı olur? Plastik eğimli engeller veya küçük metal plaka engeller koyarsınız olur biter. Bu kadar işi beceremiyorlar. Bu koca setler araçlarımızın altını çarpmamıza neden oluyor. Tamir paramızı onlar mı ödeyecek? Canımıza, malımıza kasıtları mı var?

BİR İNSAN ÖLÜNCE HESABINI NASIL VERECEKLER? BU NASIL BELEDİYECİLİK?

BİR SET YAPMAYI DAHİ BİLMİYOR, ASFALT İLE UCUZA KAÇIYORLAR.

Canımızı, malımızı riske atıyorlar. Avrupa şehri Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinin köy gibi hali artık bıktırdı. Bu setleri kaldırıp, paraya kıyıp kurallara uygun plastik veya küçük renkli metal plaka setler yapsınlar. Eğer halkı düşünmüyorlarsa biz de seçimde gereğini yaparız. Bir Cüneyt Yüksel kadar olamıyorlar. Diyorlar.

Özellikle toplu taşıma şoförleri mahalle olmuş köylerdeki setlere tepki büyük tepki gösterirken, bu setlerden biri nedeniyle gerek Tekirdağ Büyükşehir belediyesine gerekse Muratlı belediyesine araçlarının zarar görmesi veya kaza geçirmesi sonucu özel araç sahipleri de dâhil olmak üzere dava açabilecekleri konuşuluyor.

Kaynak : Murat Ürtekin