info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediye Başkanlığında da Değişim Rüzgarı Esiyor

Muratlı CHP seçmeni de artık değişim istediğinin sinyalini verdi ve bu yolda genç,idealist,aile düzeniyle örnek teşkil eden bir aday adayıyla ilk adım atıldı.

MURATLI'DA İMİTASYON BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİTİYOR MU?

Yıllardır takım tutar gibi parti tutan ve 20 yıl boyunca ilçede çivi çakmayan bir belediye başkanını 5 yıllık daha seçerek Muratlı'ya 25 yıl kaybettiren Muratlı seçmeni,Nebi Tepe ve onun gibi 25 yıl boyunca Belediyeye hiç bir katkısı olmayan belediye başkan yardımcıları Güler Aktaş,Ufuk Gençtürk ve Ali İhsan Onur gibi partililere değişim istediği sinyalini verdi.Belediye başkanlığı yerine sadece makama gidip gelip maaş alma dönemi yerine,Muratlı'ya hizmet edecek genç ve hizmet aşkıyla dolu gençler sahaya iniyor.Böylece çeyrek asırlık imitasyon belediyecilik dönemi bitiyor.

Murat Yarımdünya ile birlikte,gerek CHP'de gerek diğer partilerde gerekse cesaret örneği göstererek bağımsız adaylıklarda Muratlı makus talihini yenmenin startını verdi.Sıra seçmende. İlk olarak Muratlı'da CHP 'den aday adaylığını açıklayan Murat Yarımdünya;"1985 yılında Tekirdağ’da doğdum. 2 çocuklu bir ailenin 2. Çocuğu olarak dünyaya geldim. İlkokul ortaokul ve liseyi Muratlıda okudum. Sonrasında Anadolu Üniversitesi işletme fakültesini bitirdim. Halen İstanbul Üniversitesi kamu yönetimi ve siyaset bilimi 3. Sınıf öğrencisiyim. İş hayatımda mesleğim gereği özel bir kuruluşta 3 yılık staj süresini tamamlayarak SMMM ruhsatımı aldım.

Her zaman kendi işimi geliştirmek istediğim için 2012 yılında kurmuş olduğum SMMM Murat Yarımdünya ofisimde çalışma hayatımı sürdürmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Halen ADD yönetim kurulu üyeliği ve TÜRMOB il delegeliği görevimi sürdürmekteyim. Mesleğimizin yanı sıra Muratlıda doğup büyümenin verdiği aidiyet duygusu ile Muratlıya sorumluluk alabilen, bilgiyi yöneten, detaylara önem veren bir belediyecilik anlayışıyla ahde vefamızı göstermek için bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum. Ben değil biz olmak felsefesiyle Muratlımızı birlikte yönetmeye talibim. Gerek üye olduğum STK lar gerekse diğer STK lar ile bir uyum içinde çalışarak organize bir şekilde Muratlımızın gelişimine öncülük edeceğiz.

Genel merkezimizin aday belirleme şekillerinin hangisi olursa olsun biz çıktığımız yolda muvaffak olana kadar mücadeleye devam edeceğiz.Şahsi görüşüm olarakta ön seçim diyorum çünkü fikri hür vicdani hür örgütümüz kararalarıda benim için önemlidir"Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin