info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Esnaf Odasından TBMM Başkanı Şentop`a Saygısızlık

Muratlı`da bazı esnaf odaları,Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Şentop`un Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı olması vesilesiyle Esnaf odaları nezdinde bir yemek düzenledi.

Bu yemeğin organizasyonunu yapan Muratlı Esnaf Kredi Kefalet odası başkanı Ali Özyürek'in, organizasyondan hiç anlamayan muhasebe işlerine bakan çalışanına vermesi, bu çalışanın gerek basın masası gerek esnaf odalarının ve dernek masalarının organizasyonu gerekse meclis başkanının oturacağı protokol masasının organizasyonunda gerekse yemek organizasyonunda tam bir skandal yaşandı.

Ayrıca 4-5 odanın düzenlediği organizasyonda Yeni sanayi sitesi ve madeni eşya odaları birliği başkanı Hamit Şişman gibi başarılı ve tecrübeli yönetici varken, bu kadar önemli bir organizasyonu hiç tecrübesi olmayan Esnaf Kredi Kefalet kooperatifi başkanı Ali Özyürek'e vermeleri tam bir skandala neden oldu.

Esnaf odaları birliği başkanı Sami Kayın'ın da bulunduğu davette, Türkiye Cumhuriyetinin Meclisinin başkanını ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörünü sahneye sırtı dönük bir şekilde protokole oturttular. T.B.M.M. başkanı Mustafa Şentop, büyük bir olgunluk göstererek, davetli olduğu ve kendi adına düzenlenen davette sahneye sırtı dönük oturtulmasına hiç bir tepki göstermeyip mütevazi davranırken, Muratlı madeni eşya odası birliği başkanı konuşurken protokol masasına sırtını dönüp otururken, bu görüntü, misafirler tarafından meclis başkanına büyük saygısızlık olarak değerlendirildi.

Organizasyonu yapan oda,misafirleri masalara yerleştirirken,Kaymakamlık protokolünde kayıtlı olan başta basın masası mensupları olmak üzere tüm davetlilerin oturma dizaynında bir skandala imza atarken, Yemeklerin dağıtımında da, bazı davetlilere program bittiğinde yemek gelmesi tepkilere neden oldu.

Tekirdağ esnaf kredi kefalet kooperatifi başkanı Ali Rıza Eti ve Tekirdağ Esnaf odaları birliği başkanı Sami Kayın'ın bu görüntüye ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin