info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Halk Eğitim Merkezi Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Muratlı Kaymakamı İ.Altan Demirayak ve Halk eğitim merkezi müdürü Hamdi Bozdemir, sosyal sorumluluk projelerinde fark yaratmaya devam ediyor.

Başta her yaştan insanın gelişen teknolojiyi yakalaması ve bu gelişimde yer alması için ücretsiz bilgisayar kursu ve daha birçok kurslarla Muratlı halkının sosyo-kültürel gelişiminde büyük katkıda bulunan Kaymakamlık ve Halk eğitim müdürlüğü, bu yıl da geleneksel hale gelen resim sergisi ile Muratlı halkına adeta görsel bir şölen yaşattılar.

Muratlı Kültür merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışını yapan Kaymakam Altan Demirayak, sanata ve sanatçıya önemi vurguladı. Birbirinden güzel tablonun yapımında her yaştan insanın yer aldığı 10 yaşında çocuğun da,60 yaşında kişilerin de bulunduğu ressamların yaptığı tablolar ziyaretçileri büyüledi. Bu konuda görüşlerini dile getiren emekli öğretmen İrfan Ozan, “bizler hem her yaştaki insanların topluma adaptasyon ve kaynaşmasını sağlıyor hem de küçük yaşta çocuklarımızı sanata teşvik ederek geleceğe yatırım yapıyoruz. Bu konuda henüz ilçemizde yeni göreve başlamasına rağmen, sanata ve sanatçıya gösterdiği destek ile Sayın Kaymakamımız Altan Demirayak’ın katkısı büyüktür.

Ayrıca Tekirdağ’dan gelerek bize desteğini esirgemeyen ressam ve Çölyakla yaşam grubu başkanı Sayın Bahar Ayşegül Yılmaz’a da hoş geldin diyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin