info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Mesleki Teknik Lise Önemli Bir Başarıya İmza Attı

Muratlı Mesleki ve Teknik lisesinin (METEM) sportif faaliyetlerdeki başarısının ardından, 2019 Yılında Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali destek programı Trakya Kalkınma Ajansına yazmış olduğu proje kabul edildi.

Böylece Muratlı METEM, 450.000 TL destek kazanmış oldu...

Bu para ile, Moda Tasarım bölümü, Kimya bölümü ve Metal bölümlerinin donanım ve beşerî altyapısı yenilenecek ve daha da kaliteli bir mesleki eğitime kavuşacak öğrencilerin, okulda donanımın yenilenmesinin yanında kariyer merkezi de kurulmuş olunacak ve bu liselerde bir ilk olacak. Proje yazılımında Müdür Şenel Atılgan, müdür yardımcısı Suat Uygun ve Bilişim Teknolojileri alan şefi Yüksel Kılıç, projenin son halindeki düzeltmeleri yapan Edebiyat öğretmenleri Ümmü Gülsüm Daştan ve Bünyamin Tan, Projenin yazımında okulun tüm ekibine güvenip destek olan Muratlı ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Erkol ve her konuda destek olan, yazım aşamasında toplantılar yaparak projenin yazımında bulunan, Edebiyat öğretmeni gibi cümleleri toparlayan ve anlamlandıran Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, ekip çalışmasının en güzel örneğini göstererek, büyük bir başarıya imza attılar.

Bu okul daha önce de sportif faaliyetlerdeki başarıları ile birlikte, bozuk beton zeminde başarılara imza atmasıyla gündeme gelmiş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak, bu okulun bahçesi ve spor alanlarına beton sözü vermesine rağmen sözünde durmamasıyla basında yer almıştı. Bu başarının ardından, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanının bu okula verdiği sözü tutup tutmayacağı merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin