info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Sanayi Esnafından Belediye`ye Gönderme

Beceremiyorsanız Cüneyt Yüksel Yapsı!

Muratlı sanayi esnafı, yıllardır Muratlı belediyesinin küçük sanayi sitesine hizmet yapmamasına tepkililer. 400-500 metre uzunluğunda yolu bile yapmayan Muratlı belediyesine tepkilerini dile getiren sanayi esnafı ve buraya giren araç sahipleri, belediyenin asli görevi olan halka hizmet yerine hizmetsizliğine büyük tepki gösteriyorlar.

Bu konuda tepkilerini farklı ifade eden sanayi esnafı ve araç sahipleri, “biz defalarca aradık, söyledik, yardım istedik. Sanayi sitesinin yolları köstebek yuvası gibi. Hadi onu geçtik, sanayiye alt kısımdan girilen yol, tarla yolundan beter. KIŞIN ÇAMUR YAZIN TOZ-TOPRAK OLAN BU YOL ARTIK BİZİ BIKTIRDI. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL GÖREVE GELİR GELMEZ BİR GÜNDE SÜLEYMANPAŞA SANAYİ SİTESİNİN YOLLARINI OTOBAN GİBİ YAPTI. BİZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI UFUK GENÇTÜRK’E DEFALARCA SÖYLEDİK HİÇ BİR İŞE YARAMADI. BECEREMİYORLARSA,400-500 METRE YOLU YAPAMIYORLARSA, CÜNEYT YÜKSEL’E SÖYLEYELİM, O YAPSIN.

Bizi kimsenin tozda, çamurda bırakmaya hakkı yok. Eğer 400-500 metre yolu yapamıyorlarsa, bir daha aday olup halkın karşısına çıkmasınlar. Biz bu tozu çamuru hak edecek ne yaptık? Her şey koltuğa oturunca bitiyor mu? Bir yolu yapmak için söz verip umursamayan belediye başkan yardımcısı, neden söz veriyor o zaman?

KADİR ALBAYRAK DA HER YERE AFİŞ ASIP YOL YAPTIĞINI SÖYLÜYOR. DAHA KENDİ PARTİSİNİN BELEDİYESİNE 400-500 METRELİK YOL YAPIMI İÇİN YARDIMCI OLMUYOR.

HİZMET YAPMAYACAKSA, MURATLI’YA DA GELMESİN, AFİŞLERİNİ DE ASMASIN.” Diye tepki gösteriyorlar.

 

Eğer sanayi yolları yapılmazsa, sanayi eşrafı Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel’den yardım isteyecekler.

Kaynak : Murat Ürtekin