info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Beyin Engelliler Bitmiyor

Muratlı’da yaya geçitlerini ve engelli yerlerini işgal eden kendini bilmez şoförler yetmezmiş gibi, istasyonun yanında bulunan üst geçidin engelli ve yaşlı asansörünü bisikletlerle hatta motosikletlerle işgal eden, engelli ve yaşlı asansörünü nakliye aracı gibi kullanan kendini bilmez kişiler, asansöre zarar veriyor ve defalarca uyarılmalarına rağmen bu uyarıları hiçe sayıyor.

VATANDAŞ SORUYOR;

“O KAMERALARI SÜS İÇİN Mİ KOYDUNUZ?”

Asansör girişinin karşısında kameraların bulunmasına rağmen hiçbir işlem yapılmaması, vatandaşların tepkisini çekiyor. Haftanın 7 gününün 5 günü bozuk olan asansörlerin durumuna tepki gösteren vatandaşlar, “bu kameraları süs için mi koydular? Neden bu görgüsüz kural tanımazlara cezai işlem uygulamıyorlar?” diyorlar.

COVİD-19 Pandemi sürecinde, asansörün pislik içinde olduğunu söyleyen vatandaşlar, aylardır bu asansörler temizlenmiyor. Bu ne duyarsızlık? Belediye sadece görünen yerleri dezenfekte ederek şov yapma peşinde mi?” derken, asansöre bisiklet ve motosikletlerle binenlere cezai işlem uygulanmasını, kaymakamlık ve emniyetin kameraları kontrol ederek sorumsuzların cezalandırılmasını istiyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin