info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Lise Öğrenci Velileri Büyükşehir Belediyesine Tepkili

Şov Yapmayı Bıraksınlar, Hizmet Yapsınlar

Geçtiğimiz yıllarda,Tekirdağ Valiliği,Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir belediyesi arasında bir protokol imzalanmış, İller Bankası tarafından yapılan ödemeyle Tekirdağ'ın 11 ilçesine 11 okul yapılmış,Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve İlçe belediyelerinde, büyükşehir belediyesi tarafından devasa afişlerle, bu okullar adeta reklam ve şov aracı olarak kullanılmış, iktidar partisi tarafından, "parayı devlet veriyor,havayı büyükşehir atıyor" diye eleştirilmişti.

Bu göstermelik şova bir tepki de,Muratlı Mesleki Teknik lise METEM ve Muratlı Anadolu lisesi velilerinden geldi.Veliler, "ŞOV YAPMAYI BIRAKSINLAR HİZMET YAPSINLAR.Devletin parasıyla sıfır okul yapmak kolaydır.Bu okulda okuyanlar öğrenci de,bizim çocuklarımız uzaydan mı geldi?

İki okulun bahçesine beton dökemiyorlar,devletin parasıyla okul yaptık diye hava atıyorlar.Sanki ceplerinden bir şey çıkmış gibi... Bu iki liseden çıkan çocuklar,ileride doktor,mühendis,avukat,öğretmen ve daha birçok meslek sahibi insanlar olarak bu ilçeye gelecekler.Onlarla karşılaşıp sizin yüzünüze bu umursamazlığı söylediği zaman ne hesap vereceksiniz.

Kocaman belediye taş ocaklarınız var.Eğer iki okula asfalt dökemiyorsanız,ne iş yapıyorsunuz,ne yüzle oy istiyorsunuz? "Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin