info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nebi Tepe Gereğini Yaptı, Kadir Albayrak Duyarsız Kaldı

Nebi Tepe Gereğini Yaptı, Kadir Albayrak Duyarsız Kaldı

Bir süre önce, Muratlı - METEM (Mesleki Teknik lise) okulunda çöp kova ve konteyneri olmadığını, öğrencilerin sportif faaliyetlerde başarılı olmasına rağmen delik deşik betona sahip okul bahçesinde antrenman yaparken sakatlandıklarını, çöp kova ve konteyneri ihtiyaçlarının Muratlı belediyesince verilmesini, bahçeye de beton dökülmesi konusunda Kadir Albayrak'a velilerin çağrı yaparak beton dökülmesi talebini duyurmuştuk.

ÇÖP KOVALARI YERİNİ ALDI BETONDAN SES SEDA YOK

Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe velilerin bu çağrılarına gerekli hassaiyeti göstererek 10 adet çöp kovasını yerlerine monte ettirdi ve ik de çöp konteyneri gönderdi. Fakat bahçenin beton olması konusundaki telkine Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak ekip gönderip inceleteceğini ve neler yapılabileceğini söylemesine rağmen okula ne kimse geldi ne de Albayrak bu konuda bir girişimde bulundu.

Veliler,öğretmenler ve öğrenciler çöplerini atacak yere kavuşurken,delik deşik zeminde yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın hüznünü yaşadılar. Kadir başkanın bu okulun çağrısına karşılık verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin