info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı İşadamlarına Çağrı

Bu Öğrencilere Destek Olun

Muratlı Mesleki Teknik lisesinde (METEM) 8 adet özel eğitim öğrencisi mevcut. Bu çocuklar, özel durumları nedeniyle bu tuvaletleri kullanamıyorlar. Bu tuvaletlerin tekrardan yıkılıp yapılması, yaklaşık 10 bin lira tutuyor. Bu öğrencilerin mağduriyetinin giderilmesini büyük bir umutla bekleyen velileri, hayırsever işadamlarının veya firmaların bu restorasyon için gerekli desteği yapması bekleniyor.

Yıllar önce Kimya laboratuvarı için büyük destek olan Karadeniz Tezyinat firması sahibi Osman Karadeniz, yaptığı destekle, kimya öğretmenlerinin rahatça eğitim görüp yetişebilmesi için velilerden hayır dua almış, öğrenci velilerinin takdir ve sevgisini kazanmıştı.

Şimdi yine bir hayırsever işadamı veya fabrika sahibinin desteği bekleniyor. VATANDAŞLAR; HER ŞEYİ, DEVLETTEN BEKLEMEYİN KOSKOCA TEKİRDAĞ'DA,MURATLI'DA 10 BİN LİRA VERECEK FİRMA VEYA İŞADAMI YOK MU?

ENGELLİ UYUM YASASI KAPSAMINDA BELEDİYELERİN DE BU TÜR FAALİYETLERİNİN OLDUĞU BİLİNMEKTE VE YEREL YÖNETİMLERİN BU KONUDA DUYARSIZLIĞI TEPKİ ÇEKMEKTEDİR.

Kaynak : Murat Ürtekin