info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekpark Tekrar Muratlı`da Halk Tepkili

Tekpark Tekrar Muratlı`da Halk Tepkili

TEKPARK’IN her gördüğü boş araziyi otopark olarak kullanması, bir mobil kulübe koyarak tarla gibi yerden otopark ücreti alması, Tüm Tekirdağ ilçelerinde tepki çekerken, Muratlı’da bir ara kaldırılan bu uygulamanın tekrar hayata geçirilmesi, halktan otopark parası alınması, tepkilere yol açıyor.

Vatandaş, “sen koskoca Büyükşehir belediyesi olarak bir katlı kurallara uygun otopark yapmayacaksın, tarla gibi yere aracını park edenden para tahsil edeceksin, sonra da halka hizmet ediyoruz diyeceksin. Bu nasıl belediyecilik? Halka hizmet eden belediye mi, ticari holding mi diye tepki gösteriyorlar. Küçük bir il olan, sadece iki büyük caddesi olan Muratlı’da, TEKPARK ÇALIŞANLARININ NEREDEYSE HİÇ İŞ YAPMADAN MAAŞ ALMASI, BAZI ÇALIŞANLARIN ANAOKULU DUVARINA OTURUP UZUN UZUN ESNEMESİNİ GÖREN VATANDAŞLAR, “bizim vergilerimizi işte bu şekilde harcıyorlar.

Bu mu belediyecilik hizmeti?” diye eleştiriyorlar. Ayrıca, trafik ihlalinin çok olduğu, çarşı caddesinin aksine, Sıra Dükkânlar mevkii ile Belediye karşısında saat meydanından Süleymanpaşa istikametine doğru olan Atatürk caddesinde TEKPARK uygulamasının yapılmaması, “Muratlı belediyesi ve Tekirdağ büyükşehir belediyesi ayrımcılık yapıyor” yorumlarına neden oluyor.

Kaynak : Murat Ürtekin