info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Televizyon`un Yeni Erol Taş`ı Adnan Zaman`dan Muratlı`ya Sürpriz Ziyaret

Haber merkezimizin köşe yazarı-muhabiri Murat Ürtekin’in de yakın dostu olan Adnan Zaman, hem gelecekle ilgili projelerini anlattı hem de dostlarıyla hasret giderdi.

Bu güne kadar yüzlerce sinema filminde yer alan, Cüneyt Arkın, Erol Taş, Türkan Şoray, Kazım Kartal, Serdar Gökhan, Bilal İnci ve sinemanın sayısız duayeni ile aynı seti paylaşan, “ Kırgın Çiçekler ”in kötü adamı rolündeki başarısı ile aynı Erol Taş gibi yolda yürürken dahi halkın karakteriyle özdeşleşen tepkisine maruz kalan, “ Poyraz Karayel ” dizisindeki mafya baronu karakteriyle halkın bir anda hayranlığını kazanan son olarak “ Paramparça ” dizisinde yine bir mafya reisi rolünü oynayan Yeşilçam'ın emektar karakter oyuncusu Adnan Zaman Muratlı’ya Şark Yapı A.Ş.’nin sahibi işadamı Kerem Demir’e sürpriz ziyarette bulundu.

Televizyonların ünlü karakter oyuncusu Adnan Zaman’ın ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduğunu söyleyen Şark İnşaat Yapı A.Ş. sahibi Kerem Demir, “ Adnan Ağabey, bu yerlere kimsenin torpiliyle, baba parasıyla sanatçı olarak gelmemiştir. Tırnağıyla kazıyarak bu başarıyı elde etmiştir. Ne yazık ki, gerçek hayat ile televizyon bir olmuyor. Gerçek kahramanların değeri bilinmiyor. Adnan Ağabey gibi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Gelecekte kendisiyle güzel projelerimiz olacak. Tekirdağ’ı sanatçıların ikametgâhı yapacağız. Büyükşehre yakışan büyüklük, büyük sanatçılarımızla daha güzel olacak ” Dedi.

 

Bu yakınlıktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Zaman, “ Tekirdağ çok güzel ve huzurlu bir kent. Emekli olunca yaşanacak güzel bir yer. Kerem ve Murat kardeşlerimin dostluğu ile bir başka güzel. İnsanları sıcak ve samimi.” Dedi. Dizideki karakterle halkın özdeşleştirmesini de anlatan Adnan Zaman, “ Halk o kadar benimsemiş ki, sokakta yürürken bunun sıkıntısını yaşıyorsunuz. Mafya reisi veya baronu olarak bildikleri için bazen zor anlar yaşıyoruz. Fakat kötü adam rolünde olsa bile, halkın sizi tanıması, sataşması, işinizi ne kadar iyi yaptığınızın göstergesidir. Rahmetli Erol Taş da aynı zorlukları yaşamıştı. Oyunculuğu ve insanları seviyorum.”Dedi.

İstanbul Beyoğlu doğumlu olan Murat Ürtekin, Adnan Zaman ile Yeşilçam’ın eski günlerinden, oynadıkları filmlerden ve ortak sanatçılardan bahsederek keyifli bir zaman geçirdiklerini söyledi ve “ Ne yazık ki, Yeşilçam’ın emektarları Bilal İnci, Erol Taş ve daha birçok sanatçı, zor şartlarda sanat icra etti. Bugün de sanatçıların fiziğine ve popülerliğine göre değer görüyor. Emektarlar üç otuz para ile sanat icra ediyor. Toplum olarak bu insanların değerini maalesef bilmiyoruz. Yakışıklıysan, güzelsen, magazindeysen, tanınıyorsun. Emektarın değerini bilmeyen bir toplumuz ” Dedi. Şu anda “ Altınsoylar ” adlı dizide Adanalı Kâhya Mahmut rolünde olan, SHOW TV’DE yeni başlayan Cesur Yürek” Dizisinde IŞİD’İN Türkiye lideri rolünde izleyiciyle buluşacak olan Adnan Zaman, İşadamı Kerem Demir’in yakın zamanda gerçekleştiği projede tekrar görüşmek üzere, İstanbul’a hareket etti.

Kaynak : Murat Ürtekin