info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yol Yapacağız Diyorlar Bir Türlü Bitiremiyorlar

Yukarısevindikli-Vakıflar güzergahını kullanan şoförler,yol çalışması yapanların işleri yavaş yaptığından ve yolu daha da bozduklarından tepkililer.

Bu konuda düşüncelerini ifade eden şoförler;Daha önce de Vakıfların içinde 1-2 kilometrelik yolu asfaltlamak için aylarca çalıştılar,bir kazıp bir bozdular,bizi mağdur ettiler.

Şimdi de Yukarısevindikli-Vakıflar arasını sözde karayolları standardında asfalt yapacaklarını söylüyorlar. Aşağısevindikli-Yukarısevindikli yolu da yapıldı ama böyle skandal görmedik. Çalışanları gün içinde bir görüyorsunuz, bir daha gören yok.Çok yavaş çalışıyorlar.Üç tane çukur yere su taşkını için köprü yapacaklardı,ondan da bir ses seda yok.Yollar delik deşik.Toz toprak içinde.Araçlarımızda rot-balans ayarı kalmadı.Makaslar kırılacak ve taşıdığımız insanların can kaybı veya yaralanması olacak diye korkuyoruz.Böyle yol çalışması mı olur?Bir-iki saat çalış,bir daha çalışma.Bir gün çalışma yap üç gün yapma.Ne olacak bizim halimiz?

Yolun yapılmasını istemek bir dert, bitmesini beklemek ayrı bir dert. Biz can taşıyoruz ve bu yolu kullanmak zorundayız. Bu yol da AYLAR SÜRMESİN” DEDİLER.

 

Kaynak : Murat Ürtekin