info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kemalcim Bizim Özgen Ankara Yollarında

Genel seçim sonrası kongreye gidilen CHP`de Kemal Kılıçdaroğlu`na verdiği ateşli destekle bilinen ve bu konuşması Saray gazetelerinde yer alan Özgen Erkiş, Ankara yollarını aşındırmaya başladı.

2014 ve 2019 yıllarında MHP ve Demokrat Partiden aday olup kazanamayan, Ak Partiden aday adayı olup aday olamayınca ön seçimle CHP'den aday olup seçilen Özgen Erkiş, şimdi Özgür Özel'ci olarak ön seçim isteyip Ankara'da CHP Genel Merkezinde koridorları arşınlıyor. Parti ideolojisi ile değil koltuk ideolojisiyle başkan olan Özgen Erkiş'in Ankara temasları merakla bekleniyor.

Saray Nazmi Başkanı Çok Arıyor

Gerçek bir Atatürk sevdalısı olan ve Atatürk'e sima olarak benzediği söylenen Önceki dönem Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı çok Arayan Saray ilçesi halkı, " Nazmi Başkan makamına gitmeden önce çarşıda esnafı gezer,her gün bir esnafın dükkanına girerek siftah parası bırakırdı.Özgen Başkanı göremediğimiz gibi gördüğümüzde bir selam dahi vermiyor.Saray 5 yılı boşuna kaybetti " Diyorlar.

Nazmi Başkandan Saray Halkına Üzücü Haber Saray halkının tekrar başkan görmek istediği Nazmi Çoban, " Ben bu haldeki belediyeye aday olmayı düşünmüyorum.Göreve gelecek arkadaşımızın borçları ödemesi ve gereksiz kadro şişkinliğini azaltması için en az 3 yıl gerekir.Saray halkını seviyorum ve aday olmayacağımı söylüyorum " Dedi.

Bizim Özgen sloganıyla seçime giren Özgen Erkiş'in Ankara temas sonuçları merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin