info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var; Şarköy Mutlu Çocukların Kentidir

Şarköy Belediyesi, pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen 23 Nisan çocuk şenliklerine tekrar start verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı, 23-24 Nisan tarihlerinde Şarköy Belediyesi’nin yapacağı renkli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Şarköy Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, pandemi sürecinin ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinlikler eskiden olduğu gibi Şarköylü çocukların buluşma noktası olacak.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Şarköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleşecek etkinliklerde tüm çocuklar, çocuk oyun grupları, palyaço gösterileri, yüz boyama, dans ve eğlenceli aktivitelerle keyifli zaman geçirerek, sosyalleşme imkânı yakalayacak. Belediye garajından çıkış yapacak olan tren geçiş yaptığı güzergâhlarda çocuklara ücretsiz şekilde pamuk şekeri, kâğıt helva ve bayrak dağıtımı gerçekleştirip, Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklarla buluşacak.

Ses sistemiyle donatılan trende marş ve çocuk şarkıları çalınarak kentte bayram havası iyiden iyiye hissettirilecek. Gün boyunca devam edecek olan etkinliklerle, geleceğin teminatı çocuklarımıza mutlu ve keyifli anlar yaşatılacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlik, 23 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.30’da gerçekleşecek. Gerçekleştirilecek etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşku içerisinde kutlanacağını ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Şarköy Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz etkinlikler ile pandemi dolayısıyla iki yıldır alanlarda çocuklarla kutlayamadığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın heyecanını hep birlikte yaşayacağız.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek olan bu bayramı Şarköy’ümüze yakışır şekilde kutlayacak, çocuklarımızın mutluluklarına ortak olacağız. Etkinliklerimize çocuklarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz’’ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin