info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1 Mayıs "Emek ve Dayanışma Günü" Nedeniyle Akbulut Bir Mesaj Yayımladı

“Tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, ülkemizde de aynı amaç ve doğrultuda kutlamaktayız.

 

“Tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, ülkemizde de aynı amaç ve doğrultuda kutlamaktayız. Bu bayram emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının bir ifadesidir. AK Parti iktidarı, örgütlenme özgürlüğünün ülkemizde de sağlıklı bir şekilde yerleşmesi için önemli adımlar atmış, iktidarımızla birlikte sendikacılık faaliyetleri daha profesyonelleşmiş ve kurumsal anlamda büyük gelişmeler göstermiştir.
 
Milli Birlik ve Kardeşlik bağımızın daha da kuvvetlendiği şu günlerde AK Parti iktidarımız tarafından resmi tatil olarak belirlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü birlik, dayanışma ve bayram havasıyla kutlayacağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm sendikalarımızın, çalışanlarımızın, değerli işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.”