info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

11 Yıldır Müzik Programı Yapıyor

Tekirdağ ın tek yerel televizyonu kanal 59 ekranlarında 11 yıldır aralıksız devam eden "Sazın telinden sözün dilinden" isimli müzik eğlence programı izleyicisiyle buluştu.

Tekirdağ'ın tek yerel televizyonu kanal 59 ekranlarında 11 yıldır aralıksız devam eden "Sazın telinden sözün dilinden" isimli müzik eğlence programı izleyicisiyle buluştu.
 
Yaz süresince her hafta Salı günü akşamları saat 21: 00 da Kanal59 da canlı olarak yayınlanacak programa bu hafta Tekirdağlı Sanatçı (Tekfuri) Beytullah Arabacı, (Sokakların Şairi) Emine Sonal ve Tekin Özmen konuk oldu.
 
Programı hazırlayan ve sunan Savaş Bilgin program başında yaptığı açılış konuşmasında "11 yıldır aralıksız olarak her yaz döneminde Kanal 59 ekranlarında izleyicilerimle bir araya geliyoruz. Şarkılar Türküler söylüyor, haftanın stresinden arınıyoruz. Gelen konuklarla sohbet ediyor, yüreğimizdekileri yüreğinize katarak sevgi seli içinde duygularımızı haykırıyoruz. Yaz süresinde izleyenlerimizle beraber Salı akşamları Kanal 59 da keyifli mutlu saatler geçiriyoruz." dedi. Programa katılan konuklar programın başında programı hazırlayan Savaş Bilgin ve Tekin Özmen'e yeni yayın döneminde başarılar dilediler. 2 saat süren ve canlı olarak yayınlanan programa izleyenler yoğun ilgi gösterdiler. Telefon ve mail aracılığıyla ulaşan istek şarkıları okuyan sanatçılar, kendilerine gelen mesajları izleyicilerle paylaştılar. Program sonunda Savaş Bilgin ve Tekin Özmen programı izleyen ve katılan herkese teşekkür etti.