info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

13 Kasım Kurtuluş Günü Kutlama Programı Yapıldı

Şehrimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 91. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde "Çelenk Sunma Töreni" ve devamında ’Kutlama Programı’ yapıldı.

Çelenk sunma töreninde; Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile siyasi partilerin çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu.
Burada saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra kutlama programına geçildi.
 
Aynı yerde yapılan Kutlama Programı'nda ilk olarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu kutlama mesajları okundu. Daha sonra Şeref Defterini imzalayan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından 13 Kasım Kurtuluş Günü ile ilgili şiirler okunduktan sonra Tekirdağ Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları Grubu tarafından sunulan Halk Oyunları Gösterisi ile program sona erdi.
 
Törene; Vali Ali Yerlikaya,  Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ve il protokolü ile  vatandaşlar katıldı.