info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

146 meslek edindirme kursu açıldı

Tekirdağda bir yılda 146 meslek edindirme kursu açıldı

Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğünce, bir yılda istihdama yönelik 146 mesleki eğitim kursu açıldığı bildirildi. Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı Mine Yalçınsoy, yaptığı açıklamada, Nisan ayından bu güne kadar 146 mesleki eğitim kursu açıldığını belirtti.

Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından açılan istihdama yönelik mesleki eğitim kurslarına büyük ilgi gösterildiğini belirten Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı Mine Yalçınsoy, "2009 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde hala yoğun talepler alıyoruz. Hayrabolu da açtığımız mis sabunculuğu, satış elemanlığı ve bilgisayarlı muhasebe kursları büyük ilgi görüyor. Kursiyerlerimizin gayretli çalışmaları bizler için de yönlendirici oluyor" dedi.

Müdürlüğe bağlı olarak 37 kursun halen devam ettiğini ifade eden Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı Mine Yalçınsoy, bu tür kursların 2010 yılında verileceğini bildirdi. Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdür Yardımcısı Mine Yalçınsoy, meslek edindirme kursları sayesinde, vasıfsız iş gücünü vasıflı hale getirdiklerini ve mesleki eğitime ağırlık verildiğini kaydetti.