info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nden Dayanışma Yemeği

1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği Dayanışma Yemeği yapıldı.

Düzenlenen yemeğe Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, belediye meclis üyeleri, spor kulüplerinin yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Sadi Kuru, öncelikle yemeğe katılan tüm davetlilere "Hoş geldiniz" diyerek, "Bu sene gerek yönetimimiz, gerekse sporcularımızla 3. lige çıkan kulübümüz Trakya bölgesel takımı olma yolunda ilerlemektedir. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan Mehmet Özcan ve siz değerli Keşan halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunar saygılar sunarım. Herkese iyi eğlenceler." dedi.
 
HER TAKIMA EŞİT SEVİYEDEYİZ
 
Daha sonra sözü Mehmet Özcan aldı.1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın 3. ligde mücadele ettiğini hatırlatan Özcan, "Biz daha önce 2. ligde de mücadele ettik. Fakat bütçe olarak kentimizin kaldıracağından şu anki haliyle fazlaydı. Ondan sonar takımda kendi çocuklarımız ağırlıklı olmak üzere voleybolu Keşan'da üst seviyelerde sevdirmek amacıyla yeniden bir genç takım oluşturduk. Bu takımda sanıyorum önce tecrübe kazanacak, ondan sonrada voleybol sporunu Keşanlılara sevdirecek ve arkalarından da daha yetenekli gençlerin geleceğine adım kadar eminim. Ben, kulübümüze 3. Ligde başarılar diliyorum. Her ne kadar mağlubiyetle lige başlasalar da, mücadeleleri umut verici. Burada önemli olan gençlere sporu sevdirmemizdir. Tesisimiz var. 3. ligde mücadele edecek gücümüzde var. Bunu üstlenecek yöneticiler her zaman çıkar. Ben kulübümüze, yöneticilerine ve genç kızlarımıza başarılar diliyorum. Destek verdikleri için diğer kulüp yöneticilerimize, meclis üyelerimize ve Keşanlılara teşekkür ediyorum. Keşanspor ve Anafartalarspor'a da başarılar diliyorum. Onlarda Keşan'ın takımları. Her takıma eşit seviyede davranıp, desteklemeye devam edeceğiz." dedi.
 
ANAFARTALARSPOR'A MÜJDE
 
Mehmet Özcan, konuşmasının sonunda Anafartalarspor Kulübü'ne de bir müjde vererek, şunları söyledi: "Bu akşam grup toplantısı yaptık. Perşembe günü meclise sizin talep ettiğiniz yerle ilgili öneriyi getireceğiz. Büyük bir olasılıkla da meclisimizden geçecek. Şimdiden sizlere hayırlı olsun diyorum. Geçen haftaki maçla ilgili de ayrıca sizi kutlamak istiyorum. Rakipleri Edirnespor'u kendi sahalarında 4-0 yendiler. Keşanspor maalesef bu hafta biraz tökezlendi. Ama yakın zamanda toparlanacağı kanaatindeyim. Herkese iyi eğlenceler."
 
ANAFARTALARSPOR'DAN YEMEĞE BÜYÜK İLGİ
 
1923 Keşan Gençlik takımının Dayanışma Yemeği'ne Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da büyük ilgi göstererek gece de bol bol eğlendiler. 
 
ANAFARTALARSPOR'A TEŞEKKÜR
 
1923 Keşan Gençlik Kulübü Başkanı Sadi Kuru'da,yemeğe katılan ve geceye büyük destek veren başta Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci ve yönetim kurulu üyeleri ile Anafartalarsporlu futbolculara teşekkür ederek,Tuncaspor maçında başarılar diledi. Sürpriz hediye çekilişinin de yapıldığı program, Solist Oya Pınar'ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.