info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Arkadaşını Öldürdü

Tekirdağ ın Şarköy ilçesi nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Durdu Taş, tartıştığı 23 yaşındaki Orkun Daşdan ve Kubilay Deveci yi bıçaklayarak öldürdü.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi'nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 33 yaşındaki Durdu Taş, tartıştığı 23 yaşındaki Orkun Daşdan ve Kubilay Deveci'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Cemal Özkan Caddesi üzerinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Durdu Taş, marketde işçi olarak çalışan ve evlerine gitmek için sokakta yürüyen aynı yaştaki arkadaşlar Orkun Daşdan ve Kubilay Deveci ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taş, yanındaki bıçağı iki arkadaşa sapladı ve kaçtı.

Bağırma seslerini duyan mahalle sakinlerinin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Orkun Daşdan ve Kubilay Deveci'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak iki arkadaş yapılan tüm müdehalelere rağmen kan kaybından yaşamını yitirdi. Kaçan Durdu Taş ise daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Durdu Taş, polisteki sorusunda suçunu itiraf etti. Orkun Daşdan ve Kubilay Deveci'nin daha önce kendi kız arkadaşına laf attığını öne süren Taş, bu nedenle gece sokakta karşılaşınca tartışma çıktığnı ve bıçakladığını söyledi. Polisteki ifadesini ardından mahkemeye sevk edilen Durdu Taş, 'kasten adam öldürme' suçundan Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildi. Cinayete kurban giden 2 arkadaşın cenazeleri ise yarın toprağa verilecek.

Kaynak : Bulancak Haber