info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2011 Bütçe Görüşmeleri

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kuliste bekleyen Kılıçdaroğlu na bir not verdi ve cari açık ile ilgili ayaküstü bilgi verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda bugün başlayan bütçe maratonunda BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi dinledi.

CHP Genel Başkanı, TBMM'deki odasından saat 16.40'da indi ve Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerini takip etti. Kılıçdaroğlu, BDP'li Kaplan'ın konuşmasının sonuna yetişirken, MHP Lideri Bahçeli'nin konuşmasının tamamını dinledi.

BAYKAL VE KILIÇDAROĞLU KARŞILAŞTI


CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, saat 16.20'de geldiği muhalefet kulisinde bir süre basın mensupları ile sohbet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Kurul Salonu'na girerken Baykal ile tokalaştı. Baykal'da, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyeceğini ifade etti.

"HASRET GİDERİYORSUNUZ"


Baykal'ın basın mensupları ile sohbeti sırasında AKP'li Salih Kapusuz, "Hasret gideriyorsunuz" dedi ve Baykal ile tokalaştı.

KILIÇDAROĞLU, ARADA ÇIKTI

Bahçeli'nin konuşmasının ardından Genel Kurul görüşmelerine 10 dakika ara verildi. Arada dışarıya çıkan CHP Genel Başkanı, milletvekilleriyle bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu'nun yanında Hakkı Suha Okay, Mustafa Özyürek, Muharrem İnce, Mehmet Akif Hamzaçebi yer aldı.

FAİK ÖZTRAK NOT VERDİ

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kuliste bekleyen Kılıçdaroğlu'na bir not verdi ve cari açık ile ilgili ayaküstü bilgi verdi.

OKAY, "DEDE OLDUM" DEDİ

Kuliste oturan CHP Genel Başkanı'nın yanına gelen CHP Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay, "Dede oldum" diye haber verdi.

KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL IHLAMUR İÇTİ

Bu arada kuliste ayrı zamanlarda oturan Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın da ıhlamur içmesi dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NUN YAKASINDA CHP ROZETİ


Genel Başkan olarak ilk kez bütçe görüşmelerinde konuşan CHP Genel Başkanı'nın yakasında CHP rozetinin olması dikkat çekti.