info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

3 Metre Yükseklikten Düşüp Öldü

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde satın almak istediği boş dükkanı incelerken, 3 metre yükseklikteki asma kattan aşağı düşen 40 yaşındaki Ramazan Şengönül öldü.

 

Olay, Şeyhsinan Mahallesi Güney Caddesi üzerinde yer alan bir apartmanın zemin katındaki dükkanda meydana geldi. Dükkanı satın almak için dükkan sahipleri ile görüşen Ramazan Şengönül (40) satın almak istediği dükkanı inceledi. Dükkan sahipleri ile fiyat konusunda anlaşma sağlamaya çalışan Şengönül, dükkandan ayrıldıktan sonra bir kez daha incelemek üzere bir arkadaşıyla birlikte yeniden dükkana geldi. Dükkanın içine giren ve asma katına çıkan Şengönül, buradan aniden yere düştü. Başını beton zemine 
 
çarpan Ramazan Şengönül yere yığıldı. Satın almak istediği dükkanda kanlar içerisinde kalan Ramazan Şengönül'ü görenler sağlık ekiplerinden yardım istedi. 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı Ramazan Şengönül daha sonra ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 
 
Ramazan Şengönül yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 
 
Çorlu'da giyim konfeksiyon işi ile uğraşan Ramazan Şengönül'ün Güney Caddesindeki dükkanı satın almak istediği bu yüzden dükkanda bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.