info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

4 hırsız cezaevine konuldu

Tekirdağ da ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ da gündüz saatlerinde 3 evin kapı kilitleri kırılarak hırsızlık yapan 4 kişi yapılan ihbar üzerine takibe alındı.
MOBESE kameraları sayesinde zanlıları uzun süre takip eden polis ekipleri, şehir dışına kaçmak isteyen zanlılara operasyon düzenleyerek Murat Ü., Nuri D.K, Mahmut C. Ve Mustafa Ö yü gözaltına aldı. Edirne Açık Cezaevi nden firar ettiği tespit edilen Murat Ü. nün Samsun da da 2 ev hırsızlığı suçundan arandığı belirlendi.
Onlarca sabıkası olan zanlıların otomobillerinde ise 109 ekran LCD televizyon, bilgisayar ve monitör, 2 adet fotoğraf makinesi, 2 altın kaplama kol saati, çok sayıda altın kolye ucu, 4 adet altın yüzük, 300 Danimarka kronu, 150 avro, bin 500 lira ve çok sayıda hırsızlıkta kullanılan malzeme ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf eden zanlılar işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi ne sevk edildi.
Savcılık tarafından ifadeleri alınan zanlılar Murat Ü.(30), Nuri D.K (27), Mahmut C. (29) ve Mustafa Ö. (27) hırsızlık suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu.