info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

4 Kamyona 3 Tutuklama

Çerkezköy den çaldıkları 4 kamyonun şase numaralarını değiştirerek, başkalarına sattıkları belirlenen hırsızlık şebekesinin zanlıları Adliye çıkarıldı.

Çerkezköy'den çaldıkları 4 kamyonun şase numaralarını değiştirerek, başkalarına sattıkları belirlenen hırsızlık şebekesinin zanlıları Adliye çıkarıldı. Zanlılardan 3'ü tutuklanırken, diğer iki zanlı ise serbest kaldı. Operasyon önceki gün Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılmıştı.

Çerkezköy'den çaldıkları kamyonların şase numaralarını değiştirerek ve bazılarını da parçalayarak sattıkları belirlenen bir şebekeyi takibe alan Çerkezköy Polisi, İstanbul'dan başlayıp Çorlu'da son bulan bir operasyonla 5 kişiyi gözaltına almıştı. Dün sabah saatlerinde Adliye'ye çıkarılan ve akşam saat 21.30'a kadar sorgulanan 5 zanlıdan Mehmet D., Ali Fuat Ö. ve Ahmet A. Tutuklanırken, çalınan kamyonlardan birinin parçalanmasına yardım ettikleri belirlenen Bekir Y. ile Ayhan A. İse tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Yapılan soruşturmada şebeke üyelerinin parçaladıkları kamyonların parçalarının bir kısmını sattıkları, bir kısmını ise satmaya çalıştıkları tespit edildi. Yine çalınan kamyonlardan birinin Çerkezköy'de, bir diğerinin ise Çorlu'da parçalanmak üzereyken bulunduğu ifade edildi. Yapılan aramalarda şebeke üyelerinin kamyonları parçalamak için kullandıkları çok sayıda malzeme de ele geçirildi.