info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

48. Kiraz Festivali Açılış Kokteyli Muhteşemdi

Bu yıl 48. si kutlanan Tekirdağ Kiraz Festivali’nin açılış kokteyli geniş çaplı bir katılımla ve görkemli bir törenle Belediye Gençlik Merkezi Havuz başında gerçekleştirildi.

Bu yıl 48.’si kutlanan Tekirdağ Kiraz Festivali’nin açılış kokteyli geniş çaplı bir katılımla ve görkemli bir törenle Belediye Gençlik Merkezi Havuz başında gerçekleştirildi.
Sunuculuğunu İpek Tanrıyar’ın yaptığı Kokteylin açılışında bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak Tekirdağ’ı hak ettiği modern bir şehir seviyesine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Tekirdağ Belediyesi Tekirdağ’ın geleceğini inşa etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün burada 48. Kiraz Festivalimizin açılış kokteylinin gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yerli ve yabancı birçok misafirimizi Tekirdağ’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ’da yaptığımız bazı çalışmalarda halkımıza bir takım rahatsızlıklar vermiş olabiliriz ama bu çalışmaların sonucunda tüm vatandaşlarımız mutlu olacak. Tüm halkımızın Kiraz Festivali kutlu olsun” dedi.
Konuşmanın ardından Tekirdağ Belediye Konservatuvarı ekipleri halk müziği, pop müziği, halk oyunları gösterileri ile misafirleri coştururken, modern danslardan örnekler sergilendi, ritm grubunun şovuyla gece son buldu. Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç gece boyunca tüm misafirlerle yakından ilgilendi. Masaları tek tek gezerek misafirlerle sohbet etti. Vali Zübeyir Kemelek başta olmak üzere protokol üyelerinin tam kadro yer aldığı kokteyle havai fişek gösterileri de renk kattı.