info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

5 yeni noktaya MOBESE talebi

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu, 12 inci toplantısını önceki gün Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yaptı.

Çerkezköy de yapılacak aylık altyapı çalışmalarının koordine edildiği Altyapı Koordinasyon Kurulu Toplantısı nda, Belediye, TREDAŞ, Telekom ve Doğalgaz Şirketi nce yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, konuk olarak katılan polis memuru Yusuf Gök, Tepe Emlak Konutları, Anadolu Lisesi Kavşağı, AEG yolu, Fevzipaşa İlköğretim Okulu Kavşağı ve Anfi Tiyatro civarına MOBESE kurmak için yazışma yaptıklarını söyledi.

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu, 12 inci toplantısını önceki gün Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yaptı.

ALTYAPI KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü odasında gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürü Faruk Şen, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü nden Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nden Harita Mühendisi Uğur Emeksiz, Fen İşleri Müdürlüğü nden İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, İnşaat Teknikeri Tuncay Tatlı, Türk Telekom Çerkezköy İşletme Müdürü Besim Solmaz, Trakya Bölge Doğalgaz Dağıtım Şirketi nden Ahmet Uysal, Tredaş Çerkezköy İşletme Müdürlüğü nden Ahmet Kiraz ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü nden polis memuru Yusuf Gök katıldı.

KAVŞAKLARIN DÜZENLENMESİNE BAŞLANIYOR

Toplantıda Çerkezköy Belediyesi nin yol çalışmaları hakkında diğer kurum temsilcilerini bilgilendiren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Bağlık Mahallesi nde beton yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek, katılımcılara, bu konuda herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. İlerleyen günlerde kavşak düzenlemeleri çalışmalarına da başlayacaklarını ifade eden Kemal Gümüş, "Biz kazdıktan sonra sizin de oralarda yapacağınız çalışmalar varsa siz de çalışmalarınızı yapın" dedi.

İLK ÇALIŞMA ÖZTRAK CADDESİ NDE

Öncelikle Öztrak Caddesi Malkoçoğlu Caddesi ve Edip Sokak ın kesiştiği kavşakta çalışmaların başlayacağını söyleyen Kemal Gümüş, "İkinci olarak Öztrak Caddesi, Canbazlar Sokak ve Hatip Sokak ın kesiştiği kavşakta, sonrasında da Kartal Sokak ve Narin Caddesi nin kesiştiği kavşakta düzenleme çalışması yapacağız. Daha sonra çalışmalarımız Fatih Caddesi Ergün Sokak ve Başarır Sokak ın kesiştiği Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı önündeki kavşakta ve son olarak da Güveniş Caddesi BSH yolu ve Hayri Batur Caddesi nin kesiştiği Mezbahane Kavşağı nda devam edecek." açıklamasını yaptı.

NERELERDE ÇALIŞMA YAPILACAK?

Yapılacak çalışmalar kapsamında 20 santimetre kalınlığında beton döküleceğini belirten Gümüş, önümüzdeki haftalarda çalışmalara başlanacağını söyledi. Daha sonra Kipa Yolu nda çalışma yapacaklarını ifade eden Gümüş, "İstasyon Mahallesi nde Güler Sokak ve Utku Sokak ta beton çalışmasına başlayacağız. Şuan ihale hazırlıklarını yapıyoruz. Gazi Osman Paşa Mahallesi Çetinkaya Sokak ta, Fevzipaşa Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi nde ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Adalet Sokak ta da çalışma yapılacak." dedi.

YAĞMUR SUYU PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ

Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürü Faruk Şen in Öztrak Caddesi üzeri Köşem Kavşağı mevkiinde yolda ters eğim olduğu için yağmur suları ile ilgili sıkıntı yaşandığını belirtmesi üzerine konuşan Kemal Gümüş, "Orada da çalışma yapıp yağmur suyu problemini çözeceğiz" dedi.

İHALE YENİLENECEK/

Tredaş İşletme Müdürlüğü nde görevli Ahmet Kiraz dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kemal Gümüş, "Eğer çalışmalarınız kaldırımlarda yapacaksanız bizler yol çalışmaları için beklemeyelim. Sizden en önemli beklentimiz Namık Kemal Bulvarı nda kazdığınız yerleri asfaltlamanız" diye konuştu. Namık Kemal Bulvarı ndaki çalışmaların da ihalenin iptal edilmesi dolayısıyla geciktiğini söyleyen Gümüş "İhale yenilenecek ve ihalenin ardından çalışmalar başlayacak" dedi.

KAZI ÇALIŞMASI YOK

Toplantıda konuşan Trakya Bölge Doğalgaz Dağıtım Şirketi temsilcisi Ahmet Uysal, yazın doğalgazın İstasyon Mahallesi ne geleceğini söylerken, Türk Telekom yetkilisi Besim Solmaz da gündemde kazı çalışmalarının olmadığını açıkladı.

5 NOKTADA MOBESE TALEBİ VAR, YAZIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kemal Gümüş ün Anadolu Lisesi kavşağı ve çıkış noktalarında Mobese ihtiyacının olduğunu dile getirmesi üzerine konu ile ilgili açıklama yapan polis memuru Yusuf Gök, "Tepe Emlak Konutları, Anadolu Lisesi Kavşağı, AEG yolu, Fevzipaşa İlköğretim Okulu kavşağı ve Anfi Tiyatro civarına olmak üzere 5 yerde Mobese talebinde bulunduklarını belirterek, konu ile ilgili yazışmaların devam ettiğini söyledi.