info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

9 Kişilik Vakıflar Güven, Süper Amatör de

Tekirdağ 1. Amatör Küme de gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 3. ve son takımın belirleneceği maçta gülen takım Çorlu temsilcisi Vakıflar Güvenspor oldu.

Tekirdağ 1. Amatör Küme de gruplarını şampiyon olarak tamamlayan Malkaraspor ve Marmaracıkspor dan sonra çıkacak 3. ve son takımın belirleneceği maçta gülen takım; Tekirdağ temsilcisi Anadolu Lisesi ni normal süresi 2-2 biten mücadele sonunda uzatmada 3-2 ile yenen Çorlu temsilcisi Vakıflar Güvenspor oldu. Grup ikincisi iki takımın Muratlı da ki buluşmasını maçı yerinden izleyen Kırklareli Bölgesi teknik adamlarından Bayram Güner yorumladı.

Her hafta sonu farklı bir sahada yaptığım maç analizlerı ve müsabaka performanslarının Bu haftaki durağı Muratlı daydı. Bu hafta sonu Muratlı da Tekirdağ SAL de Süper Amatör Küme ye yükselecek son takımı belirleyen ve artık telafisi olmayan bir maç vardı . Bu maç Vakıflar Güvenspor ile Tekirdağ Anadolu Lisesi spor maçıydı. Ben de teknik adam olarak bu maçı tercih ettim.İyi ki de bu maçı tercih etmişim. Müsabakada futbol adına Hersey mevcuttu.Sahanın zeminin bozuk olmasına rağmen top bir Vakıflar Güvenspor kalesinde bir Anadolu Lisesispor kalesindeydi. Atılan goller , penaltı, kaçan goller,sarı kartlar, kırmızı kartlar ,hüzün ve sevınç hepsi bu musabakadaydı... Müsabakaya ilgi bir hayli fazlaydı. Muratlılı futbolseverlerin ilgisi ve dışarıdan gelenlerle Muratlı Stadı nı tıklım tıklım doldurmuştu.

Anadolu Lisesi ilk yarıda öndeydi İlk gol 35 dakidada Anadolu Lisesispor dan geldi. Orta alandan gelen bir topta kalecinin öne çıktıgını goren 10 numaralı Sabri aşırtma bir kafa vuruşuyla kalecinin üzerinden topu filelerle buluşturdu. İlk yarı Anadolu lisesi sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda 70. dakikada Vakıflar Güvenspor 9 numaralı oyuncu Özgür le beraberliği yakaladı.Golden 10 dakika sonra Sabri yaklaşık 30 metreden serbest vuruştan takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Golde Vakıflar Güvenspor kalecisinin hatası büyüktü. Maçın sonlarına doğru Vakıflar Güvenspor ataklarını sıklaştırmaya ve iyice Anadolu Lisesi spor kalesine yüklenmeye başladı. Nitekim 88. dakikada kullanılan kornerden dönen topu 8 numaralı oyuncu Tanju sert bir şut orta karışımı şutunda kalecinin büyük hatası ile meşin yuvarlak filelerle buluşunca Vakıflar Güvenspor maçı uzatmalara götüren gölü kaydetti: 2-2

Golden hemen sonra Vakıflar Güvensporlu 10 numaralı oyuncu 2.sarı kartı görünce kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın normal suresi bu skorla, 2-2 sona erdi.

Gol attı, sonra atıldı

Uzatma dakikalarında Vakıflar Güven spor 10 kişi ile devam ederken 2 .uzatma devresinde Vakıflar Güvensporlu 7 numaralı oyuncu Barış ve 9 numaralı oyuncu Özgür ün müthiş paslaşmalarında ceza alanı içerisinde Barış a yapılan harekette maçın hakemi penaltı noktasını gösterdiğinde dakikalar 115 i gösteriyordu. Atışı kullanan 13 numaralı Ahmet topu filelerle buluşturunca Vakıflar Güvenspor 3-2 öne geçti.

Akabinde Ahmet birkaç dakika sonra gördüğü kırmızı kartla Vakıflar takımını sahada 9 kişi bıraktı.Maçta başka gol olmayınca Vakıflar Güvenspor Tekirdağ Süper Amatör Lig in son biletini almış oldu.

Futbol oynamaya elverişli olmayan ve hayli ağır olan sahada mücadele ederek üstün performans gösteren maçı sezsiz sedasız ,olaysız tamamlayan her iki takım oyuncularına bizlere böyle güzel kaliteli ve heyecanlı maç izlettirdikleri için teşekkür ederim. Bölge dışından tarafsız bir teknik adam gözüyle baktığımda maçın hakemlerinin ; böyle tansiyonu yüksek bir maçı iyi idare ettiğini sonuca etki edecek pek fazla hata yapmadıklarını söyleyebilirim.Onlarıda tebrik ediyorum.

Kaynak : yerelfutbol.com