info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adem Dalgıç Saray da Değerlendirme Toplantısına Katıldı

CHP Saray İlçe Başkanlığının düzenlediği değerlendirme toplantısına katılan Başkan Dalgıç Tekirdağ ı daha modern bir şehir haline getirmek için hızla çalıştıklarını söyledi.

CHP Saray İlçe  Başkanlığının düzenlediği değerlendirme toplantısına katılan Başkan Dalgıç  Tekirdağ’ı daha modern bir şehir haline getirmek için hızla çalıştıklarını söyledi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanlığının düzenlediği   değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Milletvekilleri  Candan Yüceer ve Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile İl Yönetim Kurulu üyelerinin ve Saray İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de iştirak ettiği toplantıda Tekirdağ Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili katılanlara bilgiler veren Başkan Dalgıç  kendisine gösterilen ilgiye ve verilen desteğe teşekkür etti.

 Çalışmaların şimdiye kadar olduğu gibi  bundan sonra da hızla devam edeceğini anlatan Dalgıç ‘Tekirdağ’ı daha modern bir şehir haline getirmek için durmadan çalışacağız ‘ dedi.