info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Adnan Kahveci Parkı’nda Hummalı Bir Çalışma Başlatıldı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Hükümet Konağı ardında bulunan Adnan Kahveci Parkı’nda hummalı bir çalışma başlatıldı.

TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 
 
2008 yılından bu yana kaderine terk edilen Adnan Kahveci Parkı Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince temizleme çalışması yaptı. Ekiplerimiz adeta çöp ve moloz yuvasına dönen parkın önce temizlik çalışmalarını yaparken daha sonra içerisindeki otları biçerek temiz bir görünüm almasını sağladı. Parkın içerisinde bulunan ağaçların bakımının yapılarak doğal güzelliğinin ortaya çıkmasını sağlayan ekiplerimiz daha sonra peyzaj çalışması yaptı.
 
EYLÜL AYINDA YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK
 
Temizlik ve peyzaj çalışmalarının ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Adnan Kahveci Parkı’nda çalışmalara başlayıp, parkın içindeki yürüyüş yolları düzenleyecek. Parkın muhtelif noktalarına oturma grupları koyulacak olan Andan Kahveci Parkı’nın daha sonra ise çocuk oyun grupları ve fitness grupları koyacak. Etrafının tamamen perde duvar ile kaplanacak olan park daha sonra halka açık bir hale getirilerek parkın güvenliği Çerkezköy Belediyesi personellerince sağlanacak. Yeniden düzenleme çalışmalarının devam ettiği Andan Kahveci Parkı Eylül ayı içerisinde yeni görüntüsüyle Çerkezköylü vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.