info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ağabeyinin düğünü kana buladı

Çorlu da, ağabeyinin düğünü için askerden firar ettiği öne sürülen genç, düğün sırasında tartıştığı gelinin ağabeyini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, Çorlu Hıdırağa Mahallesi Kale Altı Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sanem Pehlivan (22) ve Fatih Onay ın(25) düğünü için gelinin evinin önünde toplanan aileler arasında, birkaç kişinin sevincini havaya ateş açarak kutlaması ile tartışma yaşandı. Ağabeyinin damat oluşunu pompalı tüfekle havaya ateş açarak kutlayan Sercan Onay ile gelinin ağabeyi Mustafa Pehlivan arasında tartışma başladı.

Mustafa Pehlivan, damadın kardeşine, "Burası kız evi, kardeşimi gelin veriyoruz zaten üzüntülüyüz burada ateş etmeyin, gidin kendi evinizde ne yapıyorsanız yapın" diyerek çıkıştı. Yaşanan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine damadın kardeşi Sercan Onay gelinin ağabeyi Mustafa Pehlivan a pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı. Hemen arabaya bindirilerek Çorlu Devlet Hastanesi ne kaldırılan Mustafa Pehlivan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kaçan Sercan Onay ise saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Ağabeyinin düğününe katılmak için askeri birliğinden firar ettiği öğrenilen Sercan Onay, emniyetteki ilk sorgusunda gelinin ağabeyi ile arasında tartışma çıktığını, bu yüzden ateş ederek kaçtığını söylediği kaydedildi. Katil zanlısı genç, Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Olayda hayatını kaybeden Mustafa Pehlivan ın cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.