info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ahmet Türkoğlu Şovu Boşa Çıktı

Muratlı Devlet Hastanesine Ek Bina Olmayacak

Hep haklı çıkmak artık demode olmaya başladı ama,ben bu köşeden defalarca dile getirdim. Ak Parti Muratlı ilçe başkanı, tüm yapılanları kendisine mal ediyor, milletvekili Özlem Yemişçi’yi kendine rakip görüyor, her zaman biz değil ben demektedir diye dile getirdim.
 
Muratlı şehir stadına sentetik çim saha yapılacağı müjdesini Sayın Ziyaeddin Akbulut ve Sayın Özlem Yemişçi gerçekleştirmemiş gibi,her yerde kendi başarısı gibi lanse etmeye çalışmıştı.
Muratlı devlet hastanesi için kaç defa yazdım.Sonra Sayın Özlem Yemişçi’yi aradım ve konuyu incelemeye başladığını söyledi.Nitekim ardından keşif için gelindi.Fakat Sayın Özlem Yemişçi hiçbir şey yapmamış gibi,Ahmet Türkoğlu, “BEN sağlık bakanıyla görüştüm.hastaneye ek bina yapılacak.” diye demeç verdi.
 
 
Madem sağlık bakanıyla bu kadar iyi görüşüyor,neden hastaneye ziyarete gelip durumu gözleriyle görmesini sağlamıyor? Üstelik sağlık bakanlığına yönetimle birlikte gittiği halde,neden “BEN KONUŞTUM.”demektedir? 
BURADA İLK BEN AÇIKLIYORUM,MURATLI  DEVLET HASTANESİNE EK BİNA YAPILMAYACAK.SADECE ODALARIN TADİLATI YAPILACAK. İl başkanı Ahmet Kambur’un yanında Sayın Özlem Yemişçi’yi kıskanan tarzda bana kinayeli laf sokma çabasında olacağına,çözüm üretse daha iyi olmaz mı?
 
Ak Parti ilçe yönetimi de bu konudan rahatsız.Kimse artık  yönetimde olmak istemiyor.Edindiğim bilgilere göre,bazı yöneticilere toplantı ve etkinlikler haber verilmiyormuş.Milletvekilleri Muratlı’ya geliyor,arkalarında 10 tane partili var.Geri kalanı il yönetiminden.Yine il başkanı ve ilçe başkanı esnafı geziyor,üç kişi ilçe yönetiminden,geri kalanı il yönetimi ve il kadın kollarından.
 
İlçe yönetiminden bazıları "imza topladık ama kime gideceğiz? Adam Ankara’dan işi bağlamış"diyorlar. Hatta alternatif liste bile oluşturmayı düşünüyorlar. Şimdi soruyorum;
1-Ahmet Türkoğlu’nu Ankara’dan kollayan var mı?
2-bazı yöneticilere, “çok fazla konuşuyorsun,sus.”dendi mi?
3- Ankara,ilçe başkanı nedeniyle belediyeyi kaybetmeyi göze alıyor mu?
4- Bir milletvekili hakkında konuşan eski başkan Necla Arda veto yerken,Sayın Özlem Yemişçi’ye adeta rakip olmaya çalışan ilçe başkanı neden bu kadar rahat tavır alabiliyor?
5- İl  yönetimi ve Ankara,yöneticilerin ayyuka çıkmış serzenişlerini bilmiyor mu?
Eğer en kısa zamanda bir önlem alınmazsa,seçimde hezeyan kaçınılmaz.Takdir  il yönetiminin.
                                                 
Kaynak : Murat Ürtekin