info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aile Gazinosu Sanatçıları Tekirdağlıları Coşturdu

49. Tekirdağ Kiraz Festivali’nin ilk konseri Sahil Festival Alanında, Aile Gazinosu sanatçılarının sahneye çıkmasıyla gerçekleştirildi.

49. Tekirdağ Kiraz Festivali’nin ilk konseri Sahil Festival Alanında, Aile Gazinosu sanatçılarının sahneye çıkmasıyla gerçekleştirildi.
Neşe Karaböcek, Seyyal Taner, Selçuk Ural, Ersan Erdura, Semiha Yankı, Bilgen Bengü ve Nur Yoldaş’tan oluşan aile Gazinosu sanatçıları Hakan Eren’in sunuculuğunu yaptığı gecede Panorama Orkestrasının eşliğinde birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem sahne performanslarıyla Tekirdağlılara unutulmaz bir gece yaşattılar.
Yağan yağmura aldırmadan festival alanını dolduran binlerce Tekirdağlı, Aile gazinosunun sanatçıları ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Konserde bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 49 yıldan bu yana aralıksız kutlanan Tekirdağ Kiraz Festivalinin tüm Tekirdağlılara hayırlı olmasını dileyerek, “Tekirdağ Belediyesi olarak gelişen, büyüyen ve güçlenen bir doğrultuda ilerliyoruz. Tekirdağ’ı geleceğe taşıma adına her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel faaliyetlerden dev projelere kadar Tekirdağ’da ilkleri başardık. Bundan sonra da Tekirdağ için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. tüm halkımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Konser sonunda ise Başkan Dalgıç Aile Gazinosu sanatçılarına birer kiraz sepeti hediye ederken gecenin anısına bir de plaket takdim etti. Sanatçılarla birlikte tüm vatandaşların hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı ile konser sona erdi.