info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Tüfekçi, Kamil Çetintaş, Halit Er, Kamil Yiğit, Ercan Erdoğan, Kılıç Karataş ve Mustafa Karataş ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak Tapu Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Mal Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti. 
Ziyaretlerine Çerkezköy İlçe Tapu Müdürlüğü ile başlayan Ak Parti heyeti, Tapu Müdürü Raziye Mutlu başta olmak üzere Tapu Müdürlüğü personelinin her zaman vatandaşlara yardımcı olduğunu ve tapu işlerinin Çerkezköy’de aksamadan yürütülmesi nedeniyle teşekkür etti. Bahar, Çerkezköy Tapu Müdürlüğünün çalışmalarının bölgeye örnek olduğunu belirterek, Mutlu’nun çalışmalarını takdir ettiklerini ve kendisini desteklediklerini söyledi. 
Tapu Müdürü Raziye Mutlu da Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte kapaklı Tapu Müdürlüğünün de kurulduğunu ve Kapaklı ilçesinin Tapu işlerinin Kapaklı Tapu Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü söyledi. Mutlu, bu nedenle aşırı iş yoğunluğunun normale döndüğünü belirtti. 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki AK Parti İlçe Yönetimi, Tapu Müdürlüğü ziyareti sonrası ikinci ziyaretini Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi. Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti ve sonra çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Reşat Bahar 26 Şubat’ta göreve geldiklerini ve seçim süreci yoğun olduğundan dolayı ziyaretleri seçim sonuna ertelediklerini söyledi. 
Heyet ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Mal Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.