info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti den Basına Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığınca Rodosto Hotel de seçimlere 1 Hafta kala yapılan 2 aylık çalışmaların değerlendirilmesi için kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığınca Rodosto Hotel’de seçimlere 1 Hafta kala yapılan 2 aylık  çalışmaların değerlendirilmesi için Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Mestan Özcan, Mustafa Yel, İl başkanı Soner Çizen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ile kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut Tekirdağ’a ne kadar yatırım yapıldığını anlattı. Bundan sonra da verilecek olan destekle Tekirdağ’a daha çok yatırım geleceğini anlattı. 

 
Akbulut CHP il Başkanı Kadir Albayrağın sınıf arkadaşı olduğunu 12 Haziran 2011 seçimlerinde 4 milletvekili çıkaramazsak istifa edeceğini söylediğini hatırlattı. Şimdiden istifa etmelidir dedi.Ziyaettin Akbulut konuşmasının devamında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak için ” Kanola destekleme paraları bankada kaldı” konuşması üzerine Akbulut tüm destekleme dağıtan banka müdürleriyle konuştuğunu, desteklemeden dolayı ödeme yapılmayan hiçbir çiftçi bulunmadığını açıkladı. Bugüne kadar 9 ilçe 258 köyde seçim çalışmaları yaptık. Halkımız her gittiğimiz yerde memnuniyetini bildirdi. 
 
Milletvekili adayları Mustafa Yel ve Mestan Özcan, Fatih İnce, İbrahim Üzmezoğlu, Özgür Yaver, Nurettin Değirmenci, Hüseyin Önbey, Nevzat Bahar, Çiğdem Goncagül, Ali Rıza Eti, Caner Günay, Atacan Çebi, Ömer Polat değerlendirme toplantısına katıldılar. Toplantı sonrası Milletvekilleri ve partililer Çorlu Ulaş ve Çerkezköy’de tertip edilen pikniklere katılmak üzere ayrıldılar.