info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti den öğretmenlere karanfilli kutlama

AK Parti den öğretmenlere karanfilli kutlama

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği program çerçevesinde 10 farklı grup oluşturan AK Partililer, Tekirdağ Merkezde 54 okuldaki 1709 Öğretmen ve idareciyi ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutlayarak karanfil hediye ettiler.

 

Öğretmenlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek nesilleri inşa eden öncüler olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Merkez İlçede görevli arkadaşlarımızla birlikte öğretmenlerimize karanfil hediye ederek ziyaret ettik. Öğretmenlerimiz ülkemizin en onurlu ve saygın mesleğidir. Her zaman söylediğim gibi öğretmenlik bir sanattır. İnsan yetiştirme sanatı. Çocuklarımızı eğiten, öğreten bilgileriyle ilmik ilmik işleyen öğretmenlerimizin hem günlerini kutaldık hem de şükranlarımızı sunduk” diye konuştu.

Program kapsamında Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi, Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu, Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu ve Ticaret Meslek Lisesi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Baran ve Kadın Kolları üyesi Fatma Talaşmanlı öğretmenlerin günlerini kutlayarak kendilerine karanfil dağıttı.

İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, ziyaretlerde öğretmenlerin yaptığı hizmetin karşılığının asla ödenemeyeceğini belirtti. Aygün, gezdikleri okullardaki problemleri not ettiklerini, öğretmenlerin dilek ve şikayetlerini gerekli makamlara ilettiklerini belirterek, “Öğretmenlerimizin öğrencilerimize verdiği emeğe, gösterdikleri özveri, sabır ve hoşgörüye ilim ve partim adına minnet duyuyorum” şeklinde konuştu.

AK Partili grupla birlikte Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi’ni ziyaret eden İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün bir de sürprizle karşılaştı. Ortaokul yıllarında hocalığını yapan öğretmeni Şaban Acar ile karşılaşan ve ellerini öpen Aygün, hocasının öğretmenler gününü kutlayarak yıllar önce yaşadıkları hatıraları yad ettiler.