info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti İl Başkanlığında Görev Değişimi Yapıldı

Tekirdağ Ak Parti İl Başkanlığına Ahmet Kambur’un yerine görevi devralan Ahmet Akçay getirildi.

Ahmet Kambur basın açıklamasında
"Biz göreve geldiğimizden bugüne kadar Ak Parti Tekirdağ İl Teşkilatımızla beraber hep daha ileriye götürmek için çaba sarf ettik. Bunda da başarılı olduk. Bu süre zarfında üye sayımızı %100 dolayında arttırdık. Son yerel seçimde 12-0 gibi bir sonuçla istediğimiz ve hedeflediğimiz noktayı elde edemesek bile Tekirdağ'da Ak Parti'nin trendini sürekli üst seviyeye çektik. Bizim için asılsız iddialarda ortaya atıldı. Fakat elimde gördüğümüz gibi partimizin banka hesabı mevcuttur. Bu banka hesabında görevi devrederken 300 küsür bin lira artı ile devrediyoruz. Ben yaklaşık 40 yıldır Karacakılavuz'da ülkü ocakları başkanlığında başladığım bu yolda her zaman görev aldığım işi başarı ile yerine getirmenin huzuru içindeyim. Gerek milletvekilliğim gerekse Tekirdağ Ak Parti kurucu üyeliği ve il başkanlığı görevimde her zaman partimin çıkarlarını ve başarısını ön planda tuttum. Tabii ki her görev gibi bu görevinde bir sonu olması gerekmekteydi. Ben yeni il başkanı sayın Ahmet Akçay'ın da partimize aynı şekilde hizmet edeceğine ve başarılı olacağına inanıyorum. Bana destek olan başta milletvekillerimiz ve parti üyelerimize teşekkür eder, yeni başkanımıza görevinde başarılar diler, basına da katılımlarından dolayı saygılarımı sunarım." dedi.
Ardından söz alan yeni ilk başkanı Ahmet Akçay, "Sayın Ahmet Kambur'dan aldığımız bu görev bayrağını en iyi şekilde daha yukarılara taşımak için çaba göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kendisine, bize gösterdiği iyi niyet ve destekten dolayı ayrıca bugüne kadar partimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım." dedi.
Başkanlık değişimi töreninde düşüncelerini dile getiren Tekirdağ milletvekili Özlem Yemişçi bu bir bayrak değişimidir. Olacaktır ve yerini alanda aynı noktadan parti için üzerine düşeni yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Ahmet Kambur partimize ve şahsımıza her zaman destek olmuş ağabeylik yapmıştır. Belki il başkanlığı bitmiş olabilir ama biz her zaman onun bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Yeni başkanımıza görevinde başarılar diler, Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını temenni ederim." dedi.
Ardından eski il başkanı Ahmet Kambur yeni il başkanı Ahmet Akçay'a Osmanlı Turası işlemeli bir tablo ve çiçekle yeni görevinde başarılar diledi.