info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti İl Kadın Kolları Yaşlılara Saygı Haftasını Kutladı

Tekirdağ AK Parti İl Kadın Kolları Bugün Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda “Yaşlılara Saygı Haftası Nedeniyle İlgiliBir toplantı düzenledi. Bu toplantıya AK Parti Milletvekili aday adayları Ayşe Doğan ve Elif Alan ile Milletvekili Ziyaettin Akbulut’un Eşi’de katıldı.

Tekirdağ AK Parti İl Kadın Kolları Bugün Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda “Yaşlılara Saygı Haftası Münasebeti ile Bir toplantı düzenledi.Bu toplantıya AK Parti Milletvekili aday adayları Ayşe Doğan ve Elif Alan ile Milletvekili Ziyaettin Akbulut’un Eşi’de katıldı.

Tekirdağ AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Çiğdem Goncagül partili arkadaşlarına yaptığı konuşmada AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak düzenlediğimiz deneyimli ve bilge kişiler olarak nitelendirdğimiz Yaşlılar’a  saygı haftası etkinliğimize hoş geldiniz. Bütün toplumlarda nüfusun bir bölümü yaşlı olarak nitelenir. Ülkeden Ülkeye çağlara göre değişen tek şey insanın ne zaman yaşlı sayılacağı ve toplumun yaşlıya bakış açısıdır.

Biz Gençlerimize; yaşlılarımızı  toplumun deneyimli ve bilge kişileri olarak kavratmalı,onlara gerekli saygıyı gösterme eğitimini vermeliyiz.

Hatta Önder olarak onlardan yararlanmalarını sağlamalıyız.Çünkü geçmişi olmayanın geleceği hiç olmazı,bu anlamlı günümüzde  yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim” Dedi.

“YALNIZLIĞA DAYANIRIM”

Yalnızlığa dayanırım’da,bir başınalığa asla,

Yaşlanmak Hoş değil,

Duvara Baka baka

Bir Dost göz arayışıyla,

Saat tıkırtısıyla,

Korkmam! Geçinip gideriz bir mutlulukla

Ama; Günün Aydın,Akşamın İyi Olsun,

Diyen biri olmalı.

Bir Telefon sesi çalmalı ara  sıra da  olsa kulağımda,

Yoksa hiç zor değil demli çayı bardakta karıştırıp,

Bir başına yudumlamak doyasıya

Ama; “Çay’a Kaç Şeker Alırsın?”

Diye Soran bir ses Olmalı ara sıra…

Bu duygularla programızda bizleri yalnız bırakmayan ZÜBEYDE HANIM HUZUR EVİ SAKİNLERİNE Teşekkür Ederiz.