info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetimine Genel Merkez’den Onay

Tekirdağ’ın yeni kurulan Kapaklı İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanıp Genel Merkez’in onayına sunulan yeni İlçe Yönetimi’ne onay geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantıyla İlçe Yönetimi’ni açıkladı. İlçe Başkanlığı’na görevine atandığını söyleyen Ali Osman Orhan, “İlçe Başkanı olarak görevlendirildikten sonra yönetim kurulumuzu istenen şartlara göre oluşturduk. Genel Merkezimiz, yönetimin üçte birini üniversite mezunu, üçte birini bayan ile diğer üçte birlik kısmını ise 35 yaş altından olmasını istiyordu. Bizler de Kapaklı’nın demografik yapısını göz önünde bulundurarak kriterlere azami gayret göstermeye çalıştık. Yönetim Kurulu’nu oluşturduktan sonra da Genel Merkezi’in yönetim kurulumuzu onaylamasını bekledik” dedi.
 
AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Yönetim Kurulu’nın onandığını açıklayan Orhan “Yönetim Kurulumuzun onaylanmasıyla Kapaklı’da AK Parti İlçe Yönetim Kurulu oluşmuş oldu. Yönetimimizin öncelikle bölgemize olmak üzere tüm Tekirdağ’a hayırlı olmasını dilerim. Bu ilçe teşkilatının en önemli özelliği yerel seçimlere gireceğimiz yönetim olmasıdır. Her hangi bir şekilde yerel seçimler beklentisiyle istifa etme veya o görevlere talip olma durumları söz konusu değildir. Bu teşkilat daha önce de belirttiğimi üzere tarafsızlığını koruyacak ve hak edenin yanında, zamanı gelip de Genel Merkezimizin açıklayacağı adayın yanında dimdik duracaktır. Durmak Yok Yola Devam’ diyen partiye yakışan bir yönetim oluşturduk. İşimiz gerçekten zor, teşkilat çalışmaları olarak iyiydik, ama her zaman Çerkezköy’ün içindeydik.
 
Eksikliklerimiz bir şekilde gözükmüyordu, şimdi yaptıklarımız gibi yapamadıklarımız da görünecek. Bu anlamda bütün teşkilatlarımızın çok güçlü bir şekilde çalışma temposunu artırması gerekmektedir. İlçe olmamız nedeniyle Kapaklı İlçe Koordinatörlüğüne Mehmet Ömeroğlu atandı. İl yönetim kurulu toplantımızı önümüzdeki günlerde yaparak, sonrasında görev dağılımına gideceğiz" diye konuştu.
 
Kapaklı’da bir süredir aday adaylık çerçevesinde çalışma yapan isimlerin partiye güç kattığını ifade eden Orhan şöyle devam etti: “Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni ilçe olduğumuzdan kazanma şartımız var. Partimiz, Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaat tarihini 21 Ekim olarak açıkladı. Bu tarih geldiğinde muhtemelen şu andaki arkadaşların dışında birileri müracaat edecektir. Bu kadar çok kişinin göreve talip olmasının asıl güçlü nedeni Kapaklı’da AK Parti’nin gücüdür. Bu seçimler Kapaklı’da dönüm noktası olacaktır. Herkes farkı hissedecek ve görecek.”
Yerel seçimlerde AK Parti ile CHP’nin yarışacağını ifade eden Orhan “Kazananın AK Parti olacağı ve Kapaklımıza hak ettiği hizmetlerin birbiri ardına getirileceğine de şahit olacağız. Ancak AK Parti Belediyeciliği ile Kapaklı’nın devamlı artan nüfusu karşısında oluşan ihtiyaçlar giderilebilecektir. Güzel günler Kapaklımızı ve Kapaklı’da yaşayanları beklemektedir" dedi.
 
Ali Osman Orhan’ın ilçe başkanlığında oluşturulan İlçe Yönetimi’nde şu isimler yer aldı: Türkan İbrahimoğlu, Cevdet Gündoğan, Ahmet Özman, Metin Arabacı, Lütfü Özkan, Sezgin Yılmaz, Birol Turhan, Bahri Ercan, Kazım Doğaç, İlhan Özdemir, Gülay Kurt, Melek Sarıtaş, Mehmet Şimşek, Hazım Aydın, Zeynep Işık, R.Tahir Eke, Garip Dilbilmez, Bayram Sezgin, İsmail Karaöz, Şehri Önder, Turgut Oğuz, Mehmet Aymak, Murat Eviş, Temel Büyükkeskin, Hakan Kaptan, İsmail Taş, Ali Sinek, Yolcu Şentürk, Tamer Aşık