info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca belediyeye yüklendi

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca belediyeye yüklendi

Merkez İlçe Başkanı Tunca belediyeye yüklendi
 AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Yönetimi, Beyoğlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Beyoğlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la görüşen  Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda söz alarak Tekirdağ ilini tanıttı. Tunca konuşmasında belediyeye yüklenerek, Tekirdağ’ın 5 yılının CHP’li belediye tarafından heba edildiğini vurguladı.
 AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve 13 İlçe Yöneticisi, AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol tarafından karşılanan AK Partili heyet, Beyoğlu Teşkilatı’nın düzenlediği ve eski Milli Eğitim Bakanı İstanbul Milletvekili Niğmet (Çubukçu) Baş’ın da katıldığı program kapsamında mahalle gezisine katıldı. Beyoğlu esnafı tarafından sıcak karşılanan İlçe Başkanı Emrah Tunca, Tekirdağ’dan kendilerine selam ve sevgiler getirdiğini aktardı.
 Beyoğlu ve Tekirdağ Merkez İlçe Teşkilatı Yöneticileri mahalle gezisinin ardından Beyoğlu İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Beyoğlu’nda gerçekleştirilen Teşkilat çalışmaları ile görüş ve öneriler konuşuldu. Toplantıda, İstanbul Milletvekili Niğmet Baş, İstanbul Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da birer konuşma gerçekleştirdi.
 3,5 Milyon TL’nin peşindeyiz!
 Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol konuşmaların ardından salonda bulunan haziruna AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve İlçe yöneticilerini takdim etti. Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ise söz alarak Tekirdağ’dan selamlar getirdiğini belirtti. Tekirdağ ilini tanıcı bilgiler veren Emrah Tunca, Merkez İlçe Başkanlığı’nı yaptığı Tekirdağ’da halkın belediye çalışmalarından muzdarip olduğunu aktardı. Başkan Tunca, “Mevcut Belediye Başkanı Tekirdağ’da belediye seçimlerini kaybetmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. En basit anlatımla Tekirdağ, çöp toplama işini bile eline yüzüne bulaştıran, ihalalelerde şaibe iddialarının halk nezdinde ayyuka çıktığı bir belediye yönetimi ile karşı karşıya.  Önümüzde bir asfalt ihalesi var. Düşük teklif veren firmaların elenip belediyenin 3.5 milyon liralık zarara uğratılma ihtimali var. Teşkilat olarak konunun üzerinde hassasiyetle durmaktayız. Sonucu halkımızla paylaşacağız.” açıklamasında bulundu.
 “Büyükşehir umut oldu”
 Merkez İlçe Başkanı Tunca, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ’a Büyükşehir sözü vermesinin ardından kent insanında bugüne kadar görülmemiş derecede bir enerji ve ileriye dönük umudun oluştuğunu aktararak sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekirdağ yıllardır, İstanbul’un yanı başında içine kapanık ve kaderine terk edilmiş bir mahkum gibi yaşadı. Adeta hücre cezası verilmiş bir mahkum gibiydi. 2002 yılı Türkiye’nin Avrupa’ya açılan yüzü olan Tekirdağ için bir dönüm noktası oldu. AK Parti iktidarının gelişiyle öncelikle yıllar boyu siyasetçilerin söz verip yapamadığı İstanbul-Tekirdağ yolu duble oldu. Ardından Tekirdağımız üniversiteye kavuştu, çevreyolu ile trafik rahatlatıldı. Yıllar boyu ocaklara kor düşüren yüzlerce cana mal olmuş ve ölüm kavşağı olarak adlandırılan Kumbağ kavşağı rehabilite edildi. Tekirdağ Muratlı arasında demiryolu yapıldı. 2002 yılında Tekirdağ’ın derslik sayısı 3000 iken bugün bu sayı 4500’e çıkarıldı. Tekirdağ’ın yaşadığı ciddi bir problem de su idi. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun talimatıyla nüfus artış hızı da göz önünde bulundurularak 2045 yılına kadar Tekirdağ’ın su ihtiyacını karşılayacak Naip Baraj İnşaatı’nın temeli atıldı. Bütün bu saydığım yatırımlar Tekirdağ’ın ana damarlarını açan hayati önemde atılımlardır.”
 Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesine dönüşecek olmasının Tekirdağ’ın kaderini değiştireceğini belirten Tunca, “İlimiz, Başbakanımızın Büyükşehir sözüyle Trakya’nın merkezi olma yolunda ciddi bir ivme  kazanma noktasındadır. Bu fırsatın kaçırılmaması gerekiyor. Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak vizyona, misyona ve tecrübeye sahip kadrolarımızla, halkın katılımıyla, inanıyorum ki, kayıp yıllarımızın acısını projeler üreterek, dolu dolu hizmetler yaparak çıkaracağız. AK Parti Teşkilatı olarak biz buna inanıyoruz ve en büyük destekçimiz de halkımızdır. Onların gün geçtikçe artan destekleri bizim hizmet aşkımızı kabartan en önemli faktördür” şeklinde konuştu.
 “Kağıda yazacak cesaretleri yok. Bu mu şeffaflık?”
 “AK Partili belediye döneminde halkımız hizmetle tanıştı. Bu hizmeti şu anki belediyeden de görmek istediler. Ancak verilen sözler seçim beyannamelerinde kaldı. Şeffaflık söylemleriyle halka gittiler, şimdi belediyede neler olup bitiyor kimse bilemiyor. Belediye Meclis Üyelerimizin soru önergeleri bile yazılı değil sözlü cevaplandırılarak üstün körü geçiştiriliyor. Kağıt üstüne rakamsal veri yazabilecek cesareti bile gösteremiyorlar. Bu mu şeffaflık?” diyen Merkez İlçe Başkanı Tunca, “Halkımız öncesi ve sonrası arasında bir kıyas yapmıştır. Çalışan belediye ile çalışmayan belediye arasındaki farkı anlamıştır. Teşkilat olarak biz de hatalarımızın, eksikliklerimizin muhasebesini yapma fırsatı bulduk bu dönemde. İnanıyoruz ki Tekirdağ’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur ve biz parti olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaktan, halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hareket etmekten geri durmayacağız” açıklamasıyla sözlerini sonlandırdı.
 Ak Parti Beyoğlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, konuşmaların ardından dilek ve temennilerle son buldu. Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, kardeş ilçe olarak adlandırdığı Tekirdağ Merkez İlçe Teşkilatı onuruna yemek ikramında bulundu.  İki İlçe örgütü gecenin ilerleyen saatlerine kadar siyasi konularda sohbet imkanı bularak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca da Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol nezdinde Beyoğlu Teşkilatı’nı Tekirdağ’a davet etti.