info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Merkez İlçe den Ev Ziyareti

AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanlığı nın düzenlediği "ev ziyaretleri" projesi kapsamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Sosyal İşler Başkanı Ethem Mollayusufoğulları, Genel Sekreter Cemil Kabaoglu ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Müyesser Güloğlu Tartal ailesine konuk oldu.

 

AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanlığı’nın düzenlediği ‘ev ziyaretleri’ projesi kapsamında, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Sosyal İşler Başkanı Ethem Mollayusufoğulları, Genel Sekreter Cemil Kabaoglu ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Müyesser Güloğlu Tartal ailesine konuk oldu.
Başkan Emrah Tunca ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, AK Parti’nin herkesi kucaklayan bir parti  olduğunu, vatandaşların derdine, problemine çözüm üretmek için çalıştıklarını vurguladı. Ev ziyaretlerinin vatandaşla politikacı arasında sıcak bir bağ oluşturduğunu aktaran Tunca, “AK Parti iktidarında 10 yılımızı alnımızın akıyla doldurmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerden başarılı sonuçlarla çıkıyorsak bunun tek nedeni içimizdeki hizmet aşkı ve vatandaşlarımızın bize olan güvenleridir. Biz halka hizmet yaparken kesinlikle ayrım yapmadık ve bundan sonra da yapmayacağız. Her tavrımızda vatandaşımızın çıkarını düşündük, her icraatımızı halkımızı önceleyerek gerçekleştirdik. Bu kopmaz bağın tek nedeni vatandaşlarımızla iç içe oluşumuzdur. Biz onlarla aramızda duvarlar örmedik. Bizi oylarıyla iktidara getiren vatandaşlarımıza olan gönül borcumuzu, verdiğimiz sözleri yerine getirerek, hizmetler yaparak ödüyoruz” dedi.
Merkez İlçe Yöneticilerine sıcak karşılamada bulunan ailenin büyüğü 65 yaşındaki Hamdiye Tartal ise ziyaretin kendisini mutlu ettiğini vurguladı. Hamdiye Tartal ile gündeme ilişkin konularda sohbet eden Merkez İlçe Başkanı Tunca ve Yöneticiler, ailenin dilek ve şikayetlerini not ettiler.  Ziyaretin sonunda AK Partili heyet ile Akça ailesi günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.