info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi Malkara da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi Malkara da Muhtarlar ile toplantı yaparak, ilçede incelemelerde bulundu.

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi Malkara'da Muhtarlar ile toplantı yaparak, ilçede incelemelerde bulundu.
Milletvekili Özlem Yemişçi önce Gülbaba Tesislerinde Parti Binasına geçerek burada partililerle bir süre görüştü.
Daha sonra Ziraat Odasında Muhtarlar, Oda ve Birlik Başkanları ile yapılan toplantıya geçen Milletvekili Özlem Yemişçi burada yaptığı kısa konuşmasında meclisteki yoğun çalışmalar sonrası ilçelere ve seçim bölgelerine dağılarak sorun ve istekleri dinlemek üzere geldiklerini belirtti.
Milletvekili Özlem Yemişçi yaptığı konuşmasında konuşma sırasının kendilerinde değil seçilmiş olan ve bölgelerindeki sorunları en iyi bilen Muhtar ve Birlik Başkanlarında olduğunu söyledi.
Malkara'ya bağlı köy, mahalle Muhtarları ile ilçedeki birlik ve oda başkanları Milletvekili Özlem Yemişçi'ye bölgelerindeki ve köylerindeki Hayvancılık, Ofis Şubelerinin kapatılması, ofisin randevu sistemindeki aksaklıkları, sulama göletlerinin artmasını, sulamalı tarımın arttırılmasını, asfaltlama çalışmalarının ne durumda olduğunu sordular.
Milletvekili Özlem Yemişçi sorunların ve raporların alındığını belirterek " Bu sorunlar hepimizin sorunları. Çözülmeyecek sorunlar değil. Hep birlikte el ele verir ve biraz da zamana yayarsak tüm sorunların çözüldüğünü göreceğiz"dedi.
Hasköy Muhtarı Erol Çelebi ise söz alarak yaptığı konuşmasında madencilerin köy etrafında ve Malkara'dan köye geliş yolunda yapay dağlar ve derin çukurlar oluşturduklarını belirterek " Devlet bunlara bir çözüm bulamıyor. Gelip kontrol edenlerde bir şey yapamıyor. Yapay dağların yükseklikleri çok büyük oldu. Kimse buna dur demeyecek mi" dedi.
Konuyu araştıracaklarını belirten Özlem Yemişçi kendisine sunulan raporları Ankara'da masaya yatıracaklarını ve çözümü için çalışacaklarını belirtti.
Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapılan görüşmelerin ardından Malkara Belediyesine geçen Heyet burada personel tarafından çiçeklerle karşılandı.
Belediye Başkanlık odasında bir süre dinlenen Milletvekili Özlem Yemişçi'ye ve 23.üncü Dönem Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan'a Belediye Başkanı Birol Kaya birer hediye pakedi sundu.
Belediye Başkanı Birol Kaya yaptığı konuşmasında Milletvekili Özlem Yemişçi'yi, 23. üncü dönem ve Malkara'ya büyük hizmetleri geçen Prof.Dr.Necip Taylan'ı ilçede görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Malkara'yı ziyaret eden heyet Belediye Meclis Toplantı Odasına geçerek Belediye Başkanı Birol Kaya ve Belediyenin hazırladığı sunumu izledi.
Yaklaşık 45 dakika süren sunumda ve konuşmalarda Belediye Başkanı Birol Kaya 3 yıl önce Belediyeyi nasıl teslim aldıklarını, geçen süre zarfında ilçeye ne gibi hizmetlerin getirildiğini, bundan sonra yapılacak olan projelerin neler olduğunu, başlanacak projelerde de ilçeye neler katacaklarını geniş bir şekilde anlattı.
AK Parti Heyeti sunumdan sonra Bahar Tesislerinde verilen öğle yemeğine katıldı.