info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Programında Duygu Dolu Anlar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Çerkezköy Belediyesi Meclis eski Üyesi Mehmet Yüzbaşı meclis üyesi aday adaylıklarını açıkladı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Çerkezköy Belediyesi Meclis eski Üyesi Mehmet Yüzbaşı meclis üyesi aday adaylıklarını açıkladı. 
 
Aday adaylığı resmi başvurusunu yapan Nuran Yeşil, Kadın Kolları Başkanlığından istifa etmesi gerekirken, sürenin bir ay daha uzatılmış olması nedeniyle sadece aday adaylığı müracaatını yaptı. Bir ay daha Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürütecek olan Yeşil, Genel Merkez tarafından aynı kişinin her iki görevi de yapılabileceğine dair değişikliğin yapılmasını bekliyor. Cuma günü saat 17.30’da AK Parti Teşkilatı’nda yapılan aday adaylığı programında konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Nuran Yeşil’in partideki çalışmalarını bir başka kişinin daha yapamayacağını belirtti. Demirbağ, “Birçok erkekten daha fedakârca ve inançla AK Partiye çalışmış olan Nuran kardeşimizin, inşallah yapılacak olan değişikliklerden sonra her iki görevi de bir arada yürütmesine imkân sağlanır. Genel merkezimiz bu konuda çalışmalar yapıyor. Aday adaylığının kendisine, ailesine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 
ÇOK BÜYÜK EMEKLERİ VAR 
Düzenlenen programda konuşan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de, Nuran Yeşil ile çalışmaktan son derece memnun olduğunu kaydederek, “Her iki arkadaşıma da başarılar diliyor aday adaylıklarının hayırlı olmasını diliyorum. Kadın Kolları Başkanı olarak partimize çok büyük emekleri var. Erkeklerden daha fazla zaman harcayarak partimizin Çerkezköy’de başarılı olmasına katkı sağlamış bir kardeşimizdir. Çalışmalarında, partisini ailesinden de öne çıkartarak başarılara imza atmıştır. Beş yıldır kendisiyle Belediye Meclis Üyesi olarak çalıştık. İnşallah bu dönemde de yine birlikte çalışacağız. Mehmet Yüzbaşı kardeşimizle de bir önceki dönemde çalışmıştık” dedi. 
 
100 KADIN ADAY ADAYI OLMALI
Önemli olanın, partinin menfaati olduğuna vurgu yapan Ertem, “Partimiz her şeyden önemlidir ve partimizin menfaati her şeyden önde gelmektedir. Gerisi teferruattır. Bu ihlâs ve şevk olunca, başarı ister istemez arkasından gelecektir. Yine tekrar ediyorum, Çerkezköy için biz bir endişe taşımıyoruz. Gençlerin ve hanımların belediye meclisine aday adaylığı başvurularını bekliyoruz. Normalde 300 belediye meclis üyesi aday adayı olmalıdır. Bunlardan yüz tanesinin kadın olması gerekirdi. Hizmete talip olmak medeni cesarettir ve takdir edilmelidir. Her iki aday adayımız da partimizin değerli birer üyesidir. Kendilerine tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu. 
 
GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı resmi başvurusunu yapan Nuran Yeşil’in konuşması ‘kızçelerim’ dediği Kadın Kolları Üyelerine duygu dolu anlar yaşlattı. Duygu dolu konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yeşil, aile fertlerinden kendilerine zaman ayıramadığı için helallik istedi. Yeşil, “Öncelikle çalışmalarımız nedeni ile günlerce yüzlerini göremediğim ailemin bana haklarını helal etmesini istiyorum. Siyasi çalışmalarım nedeni ile aileme karşı sorumluluklarımı yeterince yerine getiremediğimi düşünüyorum. Çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz başarılar bana değil, benimle birlikte çalışan değerli arkadaşlarıma aittir. Ekip halinde çalıştık ve ekip halinde başardık. Bu bilgi ve birikimlerimi belediye meclis üyeliğime yansıtmak adına aday adaylığımı açıklıyorum” dedi. 
 
EKİP RUHU İLE BAŞARDIK
“Kızçelerim” diye tanıttığı Kadın Kolları üyelerinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da arkasında olacaklarını sözlerine ekleyen Yeşil, “Ben arkadaşlarımı o kadar çok seviyorum ki, onlara kızçelerim diyorum. Onları hep arkamda hissettim, güçlerini içimde hissettim. Bundan sonra da parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde, AK Parti’nin başarılı olmasını sağlamak adına çalışmalarımıza daha çok zaman ayıracağız” dedi. Konuşmalar sonrasında Nuran Yeşil resmi başvuru metnini imzaladı.