info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Birliğimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmez

Ak Parti Tekirdağ il başkanlığı, Süleymanpaşa DES otelde gerçekleştirilen “kuruluştan günümüze ilçe başkanları toplantısı” adlı kahvaltı programında kuruluştan günümüze ilçe başkanlığı yapmış tüm Ak Partili ilçe başkanlarını bir araya getirerek hem ilçelerdeki tüm başkanların tanışmasını hem de basın önünde bir araya gelmelerini sağladı.

Açılış konuşmasını yapan ilk Başkanlardan Sait Yazı,” her ne olursa olsun birlik beraberlik içinde olmalıyız. Birlikten kuvvet doğar. Ülkemizi ve birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına karşı her zaman olduğu gibi yine dimdik yine bir arada olarak gereken cevabı verdik ve bu birliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz” Dedi.

Ardından söz alan önceki dönemlerde ilçe ve il başkanlıkları yapmış ve şu anda Süleymanpaşa belediye başkanı olan Cüneyt Yüksel, “Ben kadın kolları hariç Ak Partinin her kademesinde görev aldım. Görev kutsaldır ve her daim bu kutsal vazifeyi hakkıyla yerine getirmek için mücadele ettim. Bu nedenle de yaklaşık 10 aylık Süleymanpaşa belediye başkanlığı görevimde, teşkilatlardan gelme arkadaşlarımla çalışarak, Süleymanpaşa ve Tekirdağ için her şeyin en iyisini yapmak için mücadele verdik ve bu mücadelemiz artarak devam edecektir. Bizi güçlü kılan, birlikteliğimiz, bağlılığımız, memleket ve görev aşkıdır. Hizmet kutsaldır ve biz bunu layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” Dedi.

Tekirdağ’ı ve ülke gündemini değerlendiren Ak Parti il başkanı Mestan Özcan, “Bizim gerek Fırat Kalkanı gerekse tüm operasyonlarımızı eleştirmeye ve engellemeye çalışan şer güçleri vardır. Fakat unutulmamalıdır ki, Türkiye Dünya’da söz sahibi olmaktadır ve olmaya devam edecektir. Topraklarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak için, Suriye, Irak, Libya ve Dünyanın neresi olursa olsun müdahale ederiz ve etmeye devam edeceğiz. Adana anlaşmasına göre de ülkemizi tehdit eden teröristleri yok etmek için Suriye olsun Irak olsun kimseyi dinlemeden gireriz ve topraklarımızdaki huzuru bozan teröristleri yok edene kadar da bu mücadelemizi sürdürürüz. Bunu engellemeye kimsenin gücü yetmez. Gerek içimizde gerekse dışarıda bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışan şer güçleri bilsinler ki, birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Dünya’da birliğimize zarar verecek kim olursa olsun buna asla müsaade etmeyiz” Dedi.

Mestan Özcan, bazı kişilerin Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel ile kırgın oldukları ve anlaşamadıkları yönünde çıkan dedikodulara rağbet edilmemesini söyledi ve Cüneyt Yüksel ile birlikte basının önünde sarılarak birliklerini bozmaya çalışanlara en güzel cevabın bu görüntü olduğunu söyledi. Tanışma toplantısı, basına kapalı olarak gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı ile son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin