info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Önay Taşdelen Açıklaması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı "Önay Taşdelen vakası" hakkında açıklama yaptı

Son günlerde hem ülke gündemini, hem ilimiz gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden’’ Önay Taşdelen  vakasında’’ en son açıklamayı yapan Chp Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’da maalesef Tekirdağ örgütünün yanlış yönlendirmesi sonucu tahlilsiz ve yanlış bir beyanat vererek adı geçen şahısın partide sadece bir üye olduğunu söylemiştir.

Fakat bu basın bildirgesini hazırladığımız  27 Aralık 2012 saat: 10.00 itibarı ile Chp Tekirdağ İl Başkanlığı internet sayfasına girildiğinde yönetim kadrosu/ İlçe Gençlik Kolları Başkanları/ bölümünün 9. Sırasında Tekirdağ/Merkez Gençlik Kolları Başkanının Önay Taşdelen olduğu görülmektedir.

Chp örgütünün 26 Aralık tarihinde yapmış olduğu basın bildirgesinde ve Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu açıklamanın,aslı inkar etmekten ve kamuoyunu yanlış yönlendirmekten başka bir şey olmadığını ve siyasi bir partinin halkına yalan söylemesinin içinde bulundukları aczi’de açık bir şekilde göstermektedir.

Yine yapılan basın bildirgesinde Adalet ve Kalkınma Partisi İktidarının yaşanan olayların reklam aracı olarak kullanıldığını belirten talihsiz bir açıklama bulunmaktadır. Şafak Pavey olayının İktidarımız tarafından bırakın reklam aracı olarak kullanılmasını tam tersi sorumluluğumuzu yerine getirerek değerli Milletvekilinden  Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Çelik bizzat en ufak bir tereddüte mahal vermeden,eğip bükmeden talihsiz  tweet atan Ak Partili üyenin partimiz ilkelerine uymadığından dolayı aynı gün ihraç edildiğini ve bu tarz uslubun doğru olmadığına yönelik açıklamalarda bulunmuştur.

Sonuç olarak biz Adalet ve Kalkınma partisi olarak Chp İl Örgütünden yaşanan bu olay sonrasında aynı şekilde bir davranışta bulunmasını beklerdik. Bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmaması umudu ile durumu değerli kamuoyunun bilgisine sunarız.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Tekirdağ İl Başkanı

Ahmet KAMBUR