info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapılacak

Tekirdağ İl Başkanlığınca her ay düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı 25 Mart 2012 Pazar günü Turizm Otelcilik ve Meslek lisesi salonunda yapılacak.

 

Tekirdağ İl Başkanlığınca her ay düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı 25 Mart 2012 Pazar günü Turizm Otelcilik ve Meslek lisesi salonunda yapılacak. Tekirdağ Ak parti İl Başkanı Soner Çizen 15 Nisan 2012 günü Tekirdağ Ak parti il kongresine katılacak olan Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan ın kongre öncesi yapılacak işleri gözden geçirmek neler yapılması gerektiğinin görev taksimini yapmak ve önümüzdeki süreçte mahalli seçimler ve büyük şehir belediyesi ile ilgili çalışmaları gözden geçirmek maksadıyla toplantılar yapacağız. Tekirdağ’ımızı bundan sonra Türkiye’nin parlayan yıldızı olarak konuşulması bize gurur veriyor bundan sonra hükümetimizin Tekirdağ’ımıza yatırım bakımından daha çok önem verileceği Milletvekillerimiz tarafından bizlere olumlu haberler her zaman iletilmektedir. Bizde bu yatırımlar karşısında hükümetimiz ve Başbakanımıza karşı daha çok çalışarak laik olmak üzere birlik ve beraberlik içinde Tekirdağ da Ak partiyi daha güçlü duruma getireceğiz.
25 Mart 2012 pazar günü saat:13:00 da Turizm Otelcilik uygulama otelinde “İl Danışma Meclisi” toplantımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız. Dedi.