info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Sosyal İşler Başkanlığı Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Ak Parti Tekirdağ İl Sosyal İşler Başkanlığı Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Tekirdağ Ak parti il başkanlığı sosyal işler başkan yardımcılığı tarafından bu gün Ramada Hotel de düzenlene törenle 25 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtım programı düzenlendi.
 Tekirdağ Ak parti il başkanlığı bu gün Ramada Hotel de düzenlenen il danışma meclisi toplantısı öncesi sosyal işler başkanlığı ve Yozgat kültür ve sosyal işler derneği ile ortaklaşa sponsor firmalardan temin edilen 50 adet tekerlekli sandalyenin 25 adeti 20 Ekim 2012 cumartesi günü düzenlenen törenle Çerkezköy de engelli vatandaşlara verilmişti.
 Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut engelli vatandaşlara dağıtılan tekerlekli sandalyelerin hak sahiplerine verilmesi esnasında yaptığı konuşmada “biz vatandaşlarımızı yaradanı seviyoruz, yaradan dan ötürü “ diyerek başladığı sözlerine Ak parti olarak Türkiye de 6 milyon engelli vatandaşımıza maaş bağladık, tüm ihtiyaçlarını da karşılanmasını sağladık. Tekirdağ da 4253 evde bakım durumunda olan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz.
 Bu güne kadar bu engelli vatandaşlarımız evlere mahkum edilmişlerdi. Ak parti iktidarında 7500 engelli vatandaş işe yerleştirildi. Bu yıl paralı askerlik için yatırılan paraların tamamı aile ve sosyal işler bakanlığına gönderildi. Bakanlıkta bu paraların tamamını engelli vatandaşlarımıza harcamaktadır.
 Engelli vatandaşlarımız, bizim insanlarımız onlara sahip çıkmalıyız”. Dedi.
 Türkiye sakatlar derneği Tekirdağ şube başkanı Emine Güvencin Mızrak tekerlekli sandalye dağıtım töreni dolayısıyla başta Ak parti teşkilatlarına , Yozgat kültür ve sosyal işler derneğine başbakan R. Tayyip Erdoğan’a engellilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 Engelliler ile ilgili çıkarılan 5378 sayılı yasa ile kendilerine sağlanan imkanları anlattı. Bizler unutmayın bir gün herkes engelli olabilir. Dedi.
 Sosyal işler başkanı Cüneyt Yüksel ve Sibel Demir de yapılan bu engelliler tekerlekli sandalye dağıtımını törenine katılan herkese teşekkür ettiler.