info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Doğan ve Yel’den Çerkezköy’de Açıklama

Ak Parti Kadroları Seçimede, Koalisyonada hazır

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Çerkezköy İlçe Danışma Meclisinde yaptıkları konuşmada AK Parti’nin seçime de, koalisyona da hazır olduğunu söylediler. Altınsaray düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısında İlçe Başkanı Abdullah Öge de bir konuşma yaparak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. 5 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel ile birlikte, İl Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldılar. 
 
 
Abdullah Öge: AK Parti Her Zaman Sahada
Katılımın yüksek olduğu toplantıda teşkilat çalışmaları, siyasi ve güncel konular, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Divanın teşekkülü ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Abdullah Öge, ‘Çerkezköy de çalışmalarımız olağan şekilde devam ediyor. Biz yarın koalisyon kurulacak şekilde koalisyona, yarın seçim olacakmış gibi de seçime hazırız. Tüm hazırlıklarımızı her iki tercihe göre koordine ediyoruz. AK Parti her zaman sahadadır, çalışmalarına dur durak demeden yürütmektedir’ dedi. 
 
 
Ayşe Doğan: Terör Karşısında Susmayız
İlçe Başkanından sonra kürsüye davet edilen Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, son dönemlerde artış gösteren terör olaylarına değindi. “Özellikle değinmek isterim ki, devletimizin ne kadar güçlü olduğu son yapılan operasyonlarla tekrar belli oldu” diyen Ayşe Doğan, “Çözüm sürecini milletimiz adına hep sürdürmek istedik ama biz ne kadar çabalarsak onlar o kadar baltalamak istedi. Şehir merkezlerinde yaptıkları hunharca saldırılar ile askerlerimizi ve polislerimizi şehit ederlerken susamazdık. Operasyonlarla teröristlere gerekli cevap verilmektedir” şeklinde konuştu. 
 
 
Mustafa Yel: Dur Durak Bilmeyen Teşkilatımıza Teşekkürler
Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise yaptığı konuşmada, çalışmaları aralıksız sürdüren teşkilat mensuplarına ve AK Parti gönüllülerine teşekkür etti. “Tatil günlerinde bile dur durak bilmeden çalışan teşkilat mensuplarıyla gurur duyuyoruz” diyen Mustafa Yel “AK Parti her zaman dinamik kadrolarıyla milletimize hizmet için hazırdır. Bu yolda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı. 
Siyasi konuşmaların ardından teşkilat başkanlığı, yerel yönetimler, seçim işleri, gençlik ve kadın kolları raporlarını sunarak yapılan çalışmaları katılımcılarla paylaştılar.
Kaynak : Murat Ürtekin