info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti’den İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Sakatlar Derneği’ne Ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tekirdağ Sakatlar Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

 

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tekirdağ Sakatlar Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlere, Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ  Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Soner Çizen, Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral, İl Gençlik Kolları Başkanı Selime Günder Yazıcı ile İl ve Merkez İlçe Yöneticileri katıldı.
AK Partili heyetin ilk durağı, selefi Necdet Çelikbilek’ten görevi devralan yeni Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz oldu. Yılmaz’ı makamında ziyaret eden AK Partili heyet adına konuşma yapan Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ  Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı görevler diledi.
İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti aktararak, daha güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için elinden geleni yapacağını ifade etti.
AK Partili heyetin ikinci durağı ise Tekirdağ Sakatlar Derneği oldu.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sakatlar Derneğini ziyaret eden heyet, dernek üyelerinin günlerini kutlayarak sohbet ettiler. Sohbette, sakatların problemleri ve Tekirdağ’da yaşadıkları zorluklar gündeme geldi. Ziyaeddin Akbulut, siyasetçi olarak bu konuda kendine her ne görev düşüyorsa onu yapmaya hazır olduğunu belirtti.
3 Aralık Engelliler gününde her birey kendini sakat vatandaşların yerine koyup empati beslemelidir diyen AK Parti Tekirdağ  Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, “Empati yaptığımız takdirde yazılmış olan binlerce cümlenin bize vereceği ödevden daha derinini hissetmiş olacağız.” şeklinde konuştu.